25 / 04 / 2024

Sunay Erdem meksika duvarıi

Sunay Erdem meksika duvarıi

Ünlü Türk Peyzaj Mimarı Sunay Erdem önderliğinde tasarlanan Nogales Meksika Duvarı projesi halk oylamasında birinciliğe layık görüldü. 

Meksika'da inşaat sektörünün yeniden açılmasına izin verecek talimatlar yayımlandı!

Meksika'da tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını konusunda başdanışma kurulu olan Genel Sağlık Kurulu, inşaat, madencilik, otomobil ve kamyon imalatı sektörünün yeniden açılmasına izin verecek talimatları yayımladı.

Ayşe Sunay Gürsu, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olan Ayşe Sunay Gürsu, görevinden istifa etti.

Ayşe Sunay Gürsu kimdir?

Kuyumcukent Gayrimenkul Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Ayşe Sunay Gürsu kimdir? Ayşe Sunay Gürsu, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşe Sunay Gürsu'nun biyografisi...

Canan Sunay: İşletmelere faizsiz kira yardımı verilsin!

Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgını kapsamındaki önlem çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, “İşletmelere faizsiz kira yardımı yapılmalı” dedi…

İBB'nin Sinan Erdem Spor Salonu'nu TBF'ye tahsis etmesi reddedildi!

İBB'nin Sinan Erdem Spor Salonu'nu TBF'ye tahsis etmesi, mevzuata takıldı. Tahsis, sayıştay tarafından reddedildi... 

Kuyumcukent Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Ayşe Sunay Gürsu oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olarak Ayşe Sunay Gürsu atandı...

Dünyanın ilk akıllı orman şehri Meksika’da kurulacak!

Meksika Cancun’da ilk akıllı orman şehri inşa edilecek. Dünyanın ilk akıllı orman şehrinde 130 bin kişi ve 7,5 milyondan fazla bitki yaşayacak…

Turgay Erdem’in 7 milyon TL'lik villası yıkıldı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in, nişanlısının kardeşi de olan şoförünün üzerine yaptırdığı gölet manzaralı 7 milyon TL'lik lüks villası Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Turgay Erdem'in kaçak villasında yıkım!

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in kaçak villası için yıkım kararı alındı.

Turgay Erdem'in villası kaçak mı? 

Niliüfer Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Turgay Erdem'in imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddia edildi...

Turgay Erdem'in villasının kaçak olduğu iddia edildi!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı CHP'li Turgay Erdem'in, İmar Barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa inşa ettirdiği iddia edildi. Erdem'den konuyla ilgili açıklama yaptı.

Meksika sınırına duvar inşaatı tam gaz!

Amerikan Başkanı Donald Trump, Meksika sınırındaki duvarın inşasının hızla devam ettiğini duyurdu. Yetkilere göre, duvarın 100 kilometrelik bir bölümü tamamlandı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Sunay Erdem meksika duvarıi Haberi

Sunay Erdem meksika duvarıi

Archstorming tarafından düzenlenen ve Nogales şehri sınır duvarı için açılan yarışmada, halkın beğenisine sunulan 50 finalist arasından Sunay Erdem önderliğindeki Türk ekibin projesi en çok beğeniyi alan proje oldu.

Nogales şehrini tam ortadan bölen sınır duvarının üzerinde tasarlanan "Özgürlük Parkı" iki halkın birarada eşit şartlarda yaşamasını öngörüyor. Sınır üzerinde yer alan ve cam ile çevrili olan parkta sosyo-kültürel, ticari, rekreatif ve benzeri aktiviteler yer alıyor.

Sunay Erdem'in birinclik ile ilgili yaptığı açıklama ise şöyle; "Nogales aynı eski Berlin gibi, ortadan bölünmüş ve şehrin iki yakasında ekonomik açıdan uçurum oluşmuş durumda. Biz de parçalanmış bu şehri nasıl birleştirebiliriz diye kafa yorduk. Yarattığımız bu küçük tampon bölgenin bir kentsel model oluşturabileceğini düşündük.

Adını "Özgürlük Parkı" koyduğumuz alanda, akademik enstitüden ofislere, sinemadan bar ve açık...