29 / 03 / 2024

SunExpress villa kiralama

SunExpress villa kiralama

Havayolu şirketi Sunexpress, internet üzerinden sadece bir havayolu şirketi değil, bir turizm şirketi gibi hizmet alanını zenginleştiriyor...

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Mert ve Recep İzgi ortaklığında kuruldu.

Kiralık villalarda en çok tercih edilen yerler belli oldu!

Yeni Nesil Tekne ve Villa Kiralama Platformu Tatildekiralacom üyelerinin tercihlerini belirleyerek tatil trendlerini duyurdu. 

Villa kiralamada en popüler 3 ilçe hangisi?

4 binden fazla kiralık villa seçeneği ile Türkiye'nin en büyük villa kiralama platformu olan TatildeKiralacom, 2021'in ilk yarısında en çok tercih edilenleri belirledi.

Belgesiz villa kiralama dolandırıcılığa kapı aralıyor uyarısı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya turizm amaçlı villa, ev ve apart daire kiralama işlemini seyahat acentelerinin yapması gerektiğini belirterek, "Belgesiz faaliyetler maalesef birçok dolandırıcılığa da açık kapı bırakmaktadır." diye konuştu.

Turizmin yeni trendi: villa kiralama!

Turizmde konaklama tercihleri değişti. Villa, daire, oda gibi konut nitelikli alanlar turizm amacıyla kiralanıyor. Ancak turizm acenteleri vatandaşların dolandırılmaması gerektiğiyle ilgili uyarılarda bulundu.

Yükselen otel fiyatlarına villa kiralama alternatif oldu!

Türkiye'deki muhafazakar otellerde fiyatlar oldukça yükseldi. Yükselen otel fiyatlarına villa kiralama alternatif oldu. 

5 bin villa kiralama yöntemiyle turizme açıldı!

Kaş, Kalkan, Fethiye gibi turistik bölgelerde 5 bin villa, kiralama ile turizme açıldı. Yaz ayları boyunca 300 bin kişinin konakladığı villalarda haftalık kira fiyatları 2-10 bin lira arasında değişiyor.

Villa kiralamaları otellere alternatif oldu!

Aşırı kalabalık yerine daha sakin bir ortamda ucuza tatil yapmayı tercih edenler için son yıllarda otellere alternatif olan villa kiralama sektörü, her geçen gün büyüyor.

Villa kiralamalarında en çok Kaş tercih ediliyor!

Villa kiralama yapan Villa Burada erken rezervasyon verilerini inceleyerek, merak edilen bir rapor hazırladı. Rapora göre yurt içi lokasyonlarda en çok Kaş tercih edilirken Fethiye ve Bodrum onu izledi.

API GRUOP'ın yeni markası yurtiçi pazarındaki ağırlığını arttıyor!

Türkiye'de villa kiralama alanında faaliyet gösteren API GRUOP'un yeni markası Villaburada.com, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yeni villaları ve villa projelerini bünyesine katarken yurtdışından sonra yurtiçi pazardaki ağırlığını da hızla arttırıyor.

API İngiltere’deki modeli Türkiye’ye taşıdı!

İngiltere’de uyguladıkları ‘kiralama’ yönetimini Türkiye’ye uyarlayan API, böylece Türk alıcıların da Türkiye ve yurtdışında yatırım yapabilmelerini sağlıyor. API CEO’su Apaydın “Bu modeli Kaş, Bodrum gibi yörelerde de villa kiralama olarak uygulayacağız”

Villaburada.com turizm sektörüne hızlı giriş yaptı!

API GROUP ve Apaydın Turizm’e ait Villaburada.com, daha önce Türkiye’de ağırlıklı olarak yabancıların kullandığı son zamanlarda Türklerin de yoğun şekilde kullanmaya başladığı villa kiralama sistemi...

2014 yazlık villa kiralama sezonu açıldı!

2014 yazlık villa kiralama sezonu açıldı. Yeni yılın henüz başında olmamıza rağmen erken rezervasyon indirimlerinden yararlanmak için şimdiden tatil yörelerinde yazlık villa taleplerinde patlama yaşanıyor...

SunExpress villa kiralama Haberi

SunExpress villa kiralama

Türkiye’nin önde gelen havayolu şirketi Sunexpress, internet sitesi üzerinden verdiği hizmetleri çeşitlendiriyor. Sadece bir havayolu şirketi değil, bir turizm şirketi gibi hizmet alanını zenginleştiren Sunexpress, internet sitesi üzerinden otel rezervasyonu yapma, havaalanı servisi satın alabilme, araç kiralama, tur satın alabilme ve yolcuların gidecekleri yerdeki aktivitelerini organize edebilecekleri hizmetleri de sunuyor. Bu hizmetleri verirken alanında güçlü uluslararası şirketlerle işbirlikleri kuran Sunexpress son olarak Almanya merkezli villa kiralama şirketi Mea Villa ile işbirliği yaparak, otelde konaklamak istemeyen müşterilerine Avrupa ve birçok ülkede  villa kiralama hizmeti sunmaya başladı. 


Villada tatil tercihi tüm dünya genelinde artan otel kapasite ve iyileşen standartlara rağmen önemini ve pazar payını sürekli artırıyor. Avrupalı her 4 kişiden birinin tatil biçimi olarak villa tatilini tercih ediyor.  Villada ya da şehir...