16 / 04 / 2024

sunflower konsepti

sunflower konsepti

Saral İnşaat'ın ahşap sistemle inşa ettiği Sunflower konseptindeki Ömerli projesi 2008 ilk baharında tamamen bitiyor. Projede fiyatlar 550 bin dolardan başlıyor.

Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da!

Folkart'ın en yeni projeleri arasında yer alan Folkart Vega "Bahçeli yaşam konsepti Folkart Vega'da" sloganıyla tanıtılıyor...

Gölbaşı Prime home ofis konsepti ile satışta! Yeni proje!

Odabaşılar Firması ortaklığında inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konsepti ile satışa çıktı. Projede 1+1 home ofisler 340 bin TL'ye satılıyor.

Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor!

Gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakma hedefine katkıda bulunmak için tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiren Şua İnşaat, Elite Concept ile doğaya dost akıllı ev konsepti sunuyor. Elite Concept'te yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağlanıyor. 

Elite Concept'ten akıllı ev konsepti!

Şua İnşaat, tüm projelerini sürdürülebilirlik anlayışıyla hayata geçiriyor. Fikirtepe'deki son projesi Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor.

Siltaş Yapı’dan yeni projesi için LifeX Konsepti!

40 yıldan fazla süredir gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Siltaş Yapı, ilk kez yeni projesi Siltaş Marina’da hayata geçireceği “LifeX Konsepti’’ ile bir evden öte komple bir yaşam alanı sunuyor.

Siltaş Marina'da LifeX Konsepti!

Pendik'te hayata geçirilen Siltaş Marina'da LifeX Konsepti'ni uygulanıyor. Konsept, yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katacak özellikler sunuyor.

Siltaş Yapı’dan bir ilk LifeX Konsepti!

Siltaş Yapı, ilk kez yeni projesi Siltaş Marina’da hayata geçireceği “LifeX Konsepti’’ ile standart sosyal donatılardan farklı olarak yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katacak özellikler sunuyor. 

Nef Çekmeköy foldhome konsepti nedir?

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesinde ön talepler toplanıyor. Peki Nef Çekmeköy foldhome konsepti nedir?

Ekovilla'dan depreme karşı yatay mimari konsepti!

Ekovilla, depreme karşı yatay mimari konsepti sunuyor. Ekovilla evleri, karkas duvar panellerinde çivili birleşme yerleri binanın bükülmesini sağladığından depreme karşı korur.

Mitsubishi Electric'ten e-Factory konsepti!

Yönetimden üretim katına kadar tüm fabrika katmanlarını optimize etmek için ileri teknolojileri kullanan ve üretimde çok ciddi maliyet tasarrufu sağlayan Mitsubishi Electric e-F@ctory konsepti, küresel rekabette bir adım önde olmayı sağlıyor.

Otel konsepti residence yalanı!

İnşaat şirketleri otel konsepti geliştirdiklerini iddia ederek daireleri tüketicilere satılıyor.Fakat işin, görünen yüzünden çok farklı olduğu ortaya çıktı. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş konuyla ilgili detayları anlatıyor...

Coworking konsepti Türkiye'de yaygınlaşıyor!

Ortak çalışma alanları son yıllarda iş hayatının yıldızı parlayan trendlerinden. Dünyada coworking olarak bilinen ortak çalışma alanları konsepti, birden fazla şirketin ya da bağımsız çalışanın aynı iş ortamını paylaşmasma dayanıyor.

Ankara'nın yeni alışveriş konsepti Moda Sokağı!

Ankara’nın yeni alışveriş konsepti “Moda Sokağı”, Kızılay’da 76 metre yüksekliğindeki 24 katlı ünlü gökdelenin altında açıldı.

sunflower konsepti Haberi

sunflower konsepti

12 bin alan üzerine 10 evden oluşan projede mimarisinden teknolojisine, işçiliklerinden kullanılan malzemelere kadar herşey çok zevkli işlenmiş ve insanlara sağlıklı ve huzurlu bir Dünya sunuluyor.

Projede 24 saat güvenlik, su depoları ve genel jeneratör sistemleri ile herşey düşünülmüş.

Evler 800 m2 müstakil bahçeler içerisinde ve 312 m2 kullanım alanlı olup bu evlerde ısıtma-soğutma sistemi, beyaz eşyalar, vakumlu süpürge, şömine ve Kapalı garaj ile bahçelerde Amerikan Foxx havuz, Çim ve sulama sistemi dahil anahtar teslim olarak müşteriye sunulmaktadır. Fiyatları 550.000 $ +KDV den başlayan bu evler yaşam ve yatırım garantili olduğu için tercih edilmektedir.

T : 0212.736.1818

F : 0212.736.1723

W : sunflower.com.tr...