19 / 04 / 2024

Sungur Turan biyografi

Sungur Turan biyografi

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan kimdir? Sungur Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan'ın biyografisi bu haberde...

Ergün Turan: 2023'te 5.5 milyon kişi TOKİ evlerinde oturacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "2023 yılında TürkiyeÜe yaşayan toplam nüfusun en az 5,5 milyonu TOKİ'nin yaptığı binalarda oturacak" dedi.

Ergün Turan Batman'daki TOKİ inşaat çalışmalarını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Batman'da yapımı devam eden emekliler TOKİ inşaat alanını, 15 bin kişilik stadyumu ve diğer çalışma alanlarını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Mehmet Ergün Turan: TOKİ çözüm süreciyle daha da güçlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, insanların doğdukları yerde yaşamak isteyeceğini, bu potansiyele karşılık vermeye çalıştıklarını belirtti..

Ergün Turan TOKİ'nin Batman'daki projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergun Turan beraberindeki heyetle Batman'da 15 bin kişilik stadyum, 300 yataklı kadın doğum hastanesi ile konut inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Ergün Turan: Çözüm süreci TOKİ'yi güçlendirdi!

Çözüm süreci, bölgede ekonomiye canlılık getirirken TOKİ’yi de güçlendirdi. TOKİ Başkanı Turan “Çözüm süreci ile oluşan bahar havası Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki devasa yatırımlara yansıyacak” dedi.

Mehmet Ergün Turan: Müteahhitlerde fedakar olmalı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, kentsel dönüşüm için müteahhitlere mesajlar verdi. Turan, "Deprem gibi bir tehlikeyle karsı karşıya kalacaksa 'bundan nasıl zenginleşiriz' diye değil, 'nasıl bir fedakarlık yapabilir; bilinciyle yaklaşılmalı" dedi.

Ergün Turan: Kentsel dönüşüm fedakarlık gerektirebilir!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Toplum deprem gibi bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaksa bundan nasıl zenginleşiriz diye değil, nasıl bir fedakarlık yapabiliriz bilinciyle yaklaşılmalı" dedi.

Mehmet Ergün Turan: Dolar kuru konut fiyatına yansır!

Kur sabitken gayrimenkul fiyatlarının ciddi olarak tırmandığını kaydeden TOKİ Başkanı Turan, "Kur, 2.702.75 seviyelerinde dengelenirse bunun yüzde 2-3 mertebesinde konut fiyatlarına yansıması olacaktır" dedi..

Ergün Turan: TOKİ yakında kalitesiyle anılacak!

TOKİ Başkanı Turan, 1-2 ay önceki taksit ödeme indiriminden 33 bin vatandaşın yararlandığını belirterek, "TOKİ'nin segmentinde alt ve orta gelir grubunda bir balon değil talep patlaması var" dedi.

Ergün Turan: Konut teşvikleri sektörü canlandıracak!

Ergün Turan, hükümetin konut teşviklerinin alt ve orta gelir grubunda sosyal konut edinmek isteyen vatandaşlar içinçok iyi bir motivasyon kaynağı olacağını ve sektöre de çok ciddi bir canlılık getireceğini söyledi.

Ergün Turan: Kurun yükselişi konut fiyatlarına yansımadı!

DOLARDAKİ yükselişin konut fiyatlarına yansımasına değerlendiren TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Kur, 2.70-2.75 seviyelerinde dengelenirse bunun yüzde 2-3 mertebesinde konut fiyatlarına yansıması olacak” dedi.

Mehmet Ergün Turan: Konut sektöründe S.O.S yok!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, 1-2 ay önce yaptıkları taksit ödeme indiriminden 33 bin vatandaşın yararlandığını belirtti..

Ergün Turan: TOKİ kalitesiyle anılan bir kurum olacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Anadolu Ajansı'nın (AA) 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali'nden canlı olarak yayınlanan AA Finans Masası'nın konuğu oldu.

Sungur Turan biyografi Haberi

Sungur Turan biyografi

Sungur Turan kimdir?

Dr. Sungur Turan Ankara Aydınlık Evler Lisesi'ni ailesinin yanında tamamladıktan sonra önce İstanbul Teknik Üniversite'sine girmiş maddi zorluklar yaşadığı için tekrar ailesinin yanına, Ankara'ya dönerek sınava tekrar girmiş neticesinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanmıştır.

Üniversiteyi İç Hastalıkları Uzmanı olarak bitirmiştir. Dr. Sungur Turan 1988 yılında Bilecik'e taşınmış ve bu yıldan itibaren Bilecik Devlet Hastanesi'nde 23 yıl boyunca görev yapmıştır. Eşi Serpil Turan ile evli olan Dr. Sungur Turan, Burcu Turan ve Murat Turan adında 2 çocuk babasıdır. 


Dr. Sungur Turan 2011 yılında Bilecik Devlet Hastanesi'ndeki görevinden ayrılarak CHP Milletvekili Adayı ve 2013 yerel seçimleri için yine CHP'den Belediye Başkanı Adayı olmuştur. 


1988 yılında geldiği Bilecik'de halen yaşamını...