25 / 04 / 2024

TOKİ Başkanı Turan Çanakkale'yi ziyaret etti!

TOKİ Başkanı Turan Çanakkale'yi ziyaret etti!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu’nu ziyaret etti. Turan, yaptığı açıklamada, vatandaşların rızası ve istekleri doğrultusunda Ezine'ye kurum olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.



Babaoğlu'nu makamında ziyaret eden Turan, ilçede roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı bölgelerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Ezine Belediyesi ve  TOKİ  iş birliğinde yapılması planlanan ortak yaşam alanları ve konut projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.



TOKİ'nin bugüne kadar gerçekleştirdiği bütün konut projelerinde kar gözetmediklerini ve sadece maliyetine konutlar inşa ettiklerini ifade eden Turan, "İnşallah güzel ve şirin ilçemiz Ezine'de de konut edinmekte zorluk çeken alt ve orta gelir seviyesindeki vatandaşlarımıza yönelik, yöresel mimari ve dokuya uygun projeleri hayata geçirebilmeyi amaçlıyoruz" dedi.


Göreve geldiğinden beri insanların huzur içerisinde yaşamlarını sürdürebildiği modern bir Ezine’yi meydana getirmek için var gücüyle çalıştıklarını ve projeler ürettiklerini anlatan Babaoğlu ise "TOKİ Başkanı Turan'ın desteğiyle bu projelerimizi en kısa zamanda hayata geçirmeyi planlıyoruz" diye konuştu.


TOKİ Başkanı Turan'a ziyaretinde Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik ve teknik personel eşlik etti.



Geri Dön