24 / 04 / 2024

Sur dönüşüm

Sur dönüşüm

Diyarbakır'da bölücü terör örgütünün saldırılarında ağır hasar gören tarihi Sur ilçesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan çalışmalarla yeni çehresine kavuşuyor.

Sur'daki tarihi ev otopark oldu!

Diyarbakır Sur ilçesindeki tarihi bir ev otoparka dönüştürüldü. eski Diyarbakır evleri olarak da bilinen zemin artı bir avlulu olan ev bir dönem otel olarak da kullanıldı.

Yabancılar kentsel dönüşümü yakından takip ediyor!

Kentsel Dönüşüm Vakfı Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sur, kentsel dönüşüme yabancıların da ilgisinin yoğun olduğunu söyledi.

Sur'daki kentsel dönüşüm konutları için araştırma önergesi verildi!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinin bazı mahallelerinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlara yönelik sorunların tespit edilerek bu sorunlara çözüm yollarının belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Kentsel dönüşüm için acele edilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirerek kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Yeni teşviklerle kentsel dönüşüm hızlanacak!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşümde şubat ayında iki önemli karara imza atıldığını hatırlatarak, getirilen yeni teşviklerle kentsel dönüşümün hız kazanacağını söyledi. 

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesinde Silverline kalitesi!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini Antalya Kepez’de 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda yükselten Sur Yapı, Silverline Ankastre kalitesini seçti...  

Sur Yapı Antalya'ya Türkiye’nin En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi ödülü!

Sur Yapı’nın Antalya’da inşa ettiği örnek akıllı dönüşüm projesi Sign of the City Awards'ta devam eden kentsel dönüşüm projelerinde “En İyi Kentsel Dönüşüm” projesi seçildi...

Sur'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Sur'da kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi. 293 ev 2019'un Haziran ayında teslim edilecek..

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan  Sur Yapı Antalya projesi 19 bin konut, home ofis ve dükkandan meydana geliyor. İşte Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017...

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyat listesi!

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyat listesi dairelerde 107 bin TL'den başlarken, dükkanlarda 209 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Antalya Konut Projesi'nde ilk olarak 1.000 adet daire satışa sunuldu...

Sur Yapı Antalya Kentsel Dönüşüm fiyatları!

Sur Yapı Antalya Kentsel Dönüşüm fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Ön satışa özel fırsatların sunulduğu Sur Yapı Antalya Konutları 2019 yılında teslim edilecek...

Antalya'daki kentsel dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sur Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilen dev kentsel dönüşüm projesini yerinde inceledi. 

Antalya Kepez-Santral dönüşüm projesinde inşaat başladı!

Sur Yapı'nın Antalya Kepez-Santral bölgesinde hayata geçireceği dev kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında inşaat başladı. 

Sur dönüşüm Haberi

Sur dönüşüm

Diyarbakır'da bölücü terör örgütünün saldırılarında ağır hasar gören tarihi Sur ilçesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yaptığı inşa çalışmalarıyla yeni çehresine kavuşuyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, 2015'ten  bu yana bölgede yaşanan olayların milletin ve dünyanın gözleri önünde gerçekleştiğini söyledi.

Bölücü terör örgütü ile bazı belediye yönetimlerinin bir olup ülkenin doğu ve güneydoğusunda büyük bir yıkıma neden olduğunu belirten Özhaseki, "Hendek ve çukur siyasetiyle alt yapıdan binalara, parklardan ibadethanelere varıncaya dek şehirlerimize giderilmesi çok güç zararlar verdiler ancak devletimiz hamlesini kısa sürede yaptı. Bölge terör örgütünden temizlenirken Bakanlık olarak bir yandan da imar ve ihya faaliyetinin alt yapısını hazırladık." dedi.

Kısa sürede zarar tespitleri ve uzlaşma görüşmelerinin tamamlandığını, bölgede normalleşme sağlanır sağlanmaz da durumu eskisinden çok daha güzel...