20 / 04 / 2024

sur pkk konutları

sur pkk konutları

PKK'lı teröristlerin geçen yıl yaşamı da hiçe sayan saldırılarında zarar gören Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesinin adeta yeniden inşası için başta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ olmak üzere ilgili kurumlar yoğun çalışma yürütüyor

Sur Yapı Antalya Suites'te 1+1'lere özel yüzde 10 indirim fırsatı!

Sur Yapı Antalya Suites projesinde 1+1'lere özel yüzde 10 indirim ve 1,5 milyon lira peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.  Peki 1+1 konutlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Vitrin Antalya konutları ne kadar?

Sur Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilen Vitrin Antalya projesinde satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Vitrin Antalya projesinde fiyatlar merak ediliyor. Peki, Sur Yapı Vitrin Antalya ne kadar? İşte detaylar...

Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sur Yapı imzasıyla Antalya Kepez'de inşa edilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi Ekim 2022!

Sur Yapı imzasıyla İstanbul Koşuyolu'nda yükselen Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesinde satışlar devam ediyor. Projede şu an 3+1 ve 4+1 konutların satışları yapılıyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi belli oldu mu? İşte Sur Yapı Koşuyolu fiyat listesi Ekim 2022!

Sur Yapı Antalya Turkuaz fiyat listesi Ekim 2022!

Sur Yapı Antalya Turkuaz etabında yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Sur Yapı Antalya Turkuaz etabında yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya Turkuaz fiyat listesi Ekim 2022!

Sur'daki kentsel dönüşüm konutları için araştırma önergesi verildi!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinin bazı mahallelerinde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan konutlara yönelik sorunların tespit edilerek bu sorunlara çözüm yollarının belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Diyarbakır Sur'da anahtar teslimleri başladı!

Diyarbakır’da düzenlenen operasyon sonrasında Sur'da inşa edilen konutlar hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. 

Diyarbakır Sur'da tamamlanan konutların anahtar teslimi başladı!

Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonlarla terörden temizlenerek yeniden yaşam başlatılan Sur'da bitirilen konutların anahtar teslimi başlatıldı.

Sur Yapı Ümraniye projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Sur Yapı İstanbul Ümraniye'de yeni bir proje hayata geçiriyor. Ön talep toplanan projede yer alan 2+1 konutların fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor...

Sur'da terör mağdurlarının evleri 2020'de teslim edilecek!

Diyarbakır Sur'da 2015 yılında terör örgütü PKK'nın kazdığı çukur ve hendeklerin sonucunda yaşanan çatışmalar sonrasında yıkılan evlerin yerine inşa edilen evlerin büyük bölümü tamamlandı. Evlerin, 2020 yılında hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Sur Yapı Antalya'da faizler yüzde 0,69'a düştü!

Sur Yapı, Ziraat Bankası ile vardığı anlaşma kapsamında Antalya projesindeki konutlar için 15 yıl vadeye kadar yüzde 0.69 faiz oranlı konut kredisi kullandırıyor.

Terör mağdurları konutlarına kavuşuyor!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından yapılan saldırılar sonucunda evleri yıkılan aileler için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından inşa ettirilen 169 konut için kuralar çekildi.

Diyarbakır Sur yeniden cazibe merkezi oluyor!

Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce gerçekleştirilen saldırılarda adeta yıkıma uğrayan Sur ilçesi yeniden yaşamla buluşturuldu.

sur pkk konutları Haberi

sur pkk konutları

 PKK'lı teröristlerin geçen yıl yaşamı da hiçe sayan saldırıları sonucu zarar gören Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesi, adeta yeniden inşa ediliyor.


Tarihi Sur ilçesinde geçen yıl terör örgütü PKK mensuplarının kazdıkları çukurlar, kurdukları barikatlar ve tuzakladıkları patlayıcıları infilak ettirmesiyle oluşan tahribatın giderilmesi için başta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ olmak üzere ilgili kurumlarca başlatılan hummalı çalışma devam ediyor.


Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla 4 Ocak'ta temeli atılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla tarih boyunca 33 medeniyete ev sahipliği yapan Suriçi, devlet tarafından adeta yeniden inşa edilmiş olacak.


Ev sahipliği yaptığı bütün medeniyetlerin izlerini taşıyan ve tarihi değerleriyle "Doğu'nun Paris"i olarak adlandırılan Sur'daki kültür varlıkları da bu sayede korunarak gelecek nesillere aktarılacak.


- Dicle Nehri'ne yeniden hayat verilecek 

Bakanlıkça Dicle Vadisi ve...