25 / 04 / 2024

sur yapı 2014 projeleri

sur yapı 2014 projeleri

Sur Yapı, kentsel dönüşümden, karma konsepte kadar birçok projeye imza atacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas "2014 yılı çok umut verici ve dinamik bir yıl olarak geçti" dedi.

Sultanbeyli IDILIA'da Sur Yapı'dan yüzde 10 indirim avantajı!

Sultanbeyli IDILIA'da Sur Yapı'dan yüzde 10 indirim avantajı ve öncelikli daire seçme imkanı sunuluyor. IDILIA Sultanbeyli projesinde aylık taksitler 1.067 liradan başlangıç gösteriliyor...

Sur Yapı Marka projesinin rezidans satışlarının yarısı tamam!

Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin satışları devam ediyor. Uludağ manzaralı 3 bloktan oluşan MARKA’da Kasım 2014’ten bu yana rezidansların yüzde 50’sinin satışları gerçekleşti.

Sur Yapı, 2014 Superbrands listesinde!

Sur Yapı, yapılan çalışma sonucu 1.023 marka arasından '2014 Superbrands' listesine dahil oldu. Superbrands, Türkiye’de 2005 yılından bu yana 2 yılda bir liste açıklıyor.

Sur Yapı, ‘Süper Marka’ seçildi!

AC Nielsen’in bağımsız pazar araştırması ve Seçici Kurul Üyeleri’nin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda 1023 marka arasından seçilen Sur Yapı 2014 Superbrands (Süper Marka) listesinde yerini aldı.

Sur Yapı, Türkiye’nin süper markası oldu!

AC Nielsen’in bağımsız Pazar araştırması ve Seçici Kurul Üyeleri’nin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda 1023 marka arasından seçilen Sur Yapı 2014 Superbrands (Süper Marka) listesinde yerini aldı.

Sur Yapı Mirage Residence'ta 725 bin 760 TL'ye 3+1 ev!

2014'te tüketici tarafından 'Süper Marka' ilan edilen Sur Yapı, 2015'e hızlı bir giriş yaptı. Dev yatırım atağına İstanbul'da iki proje açıklayarak başlayan şirket, Bursa'da da yeni bir projeye imza attı.

Sur Yapı 2014 Superbrands seçildi!

Sur Yapı, Süper Marka (Superbrand) seçildi. AC Nielsen ve Seçili Kurul Üyeleri'nin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda 2014 Superbrands (Süper Marka) listesinde yer alan Sur Yapı, tüketicilerin süper markası oldu.

Sur Yapı 2015'te yeni yatırımlara başlama kararı aldı!

Sur Yapı, kentsel dönüşümden, karma konsepte kadar birçok projeye imza atacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas "2014 yılı çok umut verici ve dinamik bir yıl olarak geçti" dedi.

Sur Yapı kampanya 2014!

Sur Yapı İstanbul'un Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası'nda yer alan 5 projesinde yeni bir kampanyaya başladı. Sur Yapı kampanya 2014 kapsamındaki tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Selvin Oyman Sur Yapı'dan ayrıldı!

Selvin Oyman 16 Ekim 2014 tarihiyle 5 yıldır çalışmakta olduğu Sur Yapı' dan kendi isteğiyle ayrıldığını açıkladı. Selvin Oyman kendisine destek veren herkese teşekkür etti...

Sur Yapı'nın 2014 yılı yatırımlarını açıklayacağı basın toplantısı yarın yapılacak!

2014 yılı yatırımları ve özellikle Nisan sonu açılışı planlanan Metrogarden AVM ile ilgili açıklamalarda bulunmak, ve gayrimenkul sektörü ile ilgili sorularınızı cevaplamak üzere Sur Yapı toplantısı yarın düzenlenecek...

Sur Yapı 2014 hedeflerini 3 Mart'ta düzenleyeceği toplantıda paylaşacak!

Bugüne kadar bir çok proje inşa eden Sur Yapı 2014 hedeflerini 3 Mart'ta düzenleyeceği toplantıda paylaşacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas'ın ev sahipliği yapacağı toplantı Swiss Otel'de gerçekleştirilecek...

Sur Yapı Corridor'da 2013 fiyatlarıyla satışlar devam ediyor! Aralık 2014 teslim!

Sur Yapı Corridor'da yoğun istek üzerine 2013 fiyatlarıyla az az ödeyin üstü kalsın kampanyası devam ediyor. Sur Yapı Güneşli Corridor'da hiç peşinat ödemeden ev sahibi olun...

Sur Yapı Gaziosmanpaşa'daki kentsel dönüşüm projesini hayata geçiriyor!

Sur Yapı Gaziosmanpaşa'da konutların dönüşümünü sağlayacak bir projeye başlıyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin belirlediği dönüşüm alanında 260 hak sahibi ile sözleşme imzalandı. Sur Yapı 2014 baharında lansman yapacak..

sur yapı 2014 projeleri Haberi

sur yapı 2014 projeleri

2014 yılını şirket olarak oldukça verimli kapattıklarını dile getiren Altan Elmas ile 2015 yılı projelerini konuştuk. 2015 yılında öncelikli olarak mevcut konut, ofis ve AVM yatırımlarına devam edeceklerini belirten Elmas, yeni yatırımlara da başlayacaklarının müjdesini verdi. 


İstanbul dışında da olacak

2015'te sadece İstanbul'da değil, başka kentlerde de proje geliştireceklerini söyleyen Elmas, 'İzmir Bayraklı'da AVM, rezidans, marina ve otelden oluşan prestijli karma bir projeye başlıyoruz" dedi. Sur Yapı bu projelerin dışında İstanbul'da ise hem Avrupa hem de Anadolu yakasında 4 yeni konut projesinin lansmanmı gerçekleştirecek. 


Elmas, Sur Yapı olarak önem verdikleri kentsel dönüşüm kapsamında da İstanbul ve dışında olmak üzere 4 kentsel dönüşüm projesi üzerinde çalışmalarının devam ettiklerini dile getirdi. Elmas ayrıca, AVM konusunda da mevcut 4 projelerine 2015 yılı içerisinde İstanbul ve...