24 / 04 / 2024

Sur Yapı Altın gibi bir kampanya

Sur Yapı Altın gibi bir kampanya

Gayrimenkul sektörünün öncü firması Sur Yapı, gayrimenkul alıcıları ve yatırımcıları için 5 büyük fırsatın yer aldığı‘‘Altın gibi bir kampanya” hazırladı.

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 

Yeni konut projeleri için harekete geçen Sur Yapı'nın Sancaktepe'deki yeni projesi ön satışa çıktı. 

Sur Yapı Antalya 'Altın Örümcek'ten ödül aldı!

Altın Örümcek Web Ödülleri’nde bu yıl Sur Yapı Antalya Projesi, değerlendirildiği “Gayrimenkul ve Yaşam Merkezleri” kategorisinde ödüle layık görüldü. 

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

Sur Yapı’nın 16 projesinde 120 ay 0.98 vade ile altın gibi kampanya!

Sur Yapı, konut kredisi faizlerinin düşmesiyle birlikte ev sahibi olmak isteyenler için ‘Altın gibi’ bir kampanya fırsatı sunuyor. Sur Yapı İstanbul ve Antalya’daki toplam 16 projesinde, alıcılara cazip fiyatlar ile destek oluyor. 

Karmod, Tanzanya'da altın madenine şantiye yapıları kurdu!

Karmod, Afrika'nın güney batısındaki Saza şehrindeki altın madeninde çalışan işçilerce kullanılması amacıyla şantiye yapıları oluşturdu...

Sur Yapı Antalya'nın inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Antalya Projesi'nin şantiyesini gezdi. Başkan Türel, “Hummalı çalışmaları yerinde gördük. İnşaatlarımız hızla yükseliyor” dedi.

Kocaeli'deki yapıların yüzde 99'u kontrol altında!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 5. Uluslararası Deprem Gerçeği ve Kentleşme Çalıştayı'nda konuştu. Karaosmanoğlu, Kocaeli'deki yapıların yüzde 70'i ruhsatsız ve plansızdı ama şimdi yüzde 99'u kontrolümüz altında" şeklinde konuştu.

Sur Yapı Altın gibi bir kampanyayla 5 büyük fırsat!

Gayrimenkul sektörünün öncü firması Sur Yapı, gayrimenkul alıcıları ve yatırımcıları için 5 büyük fırsatın yer aldığı‘‘Altın gibi bir kampanya” hazırladı.

Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası!

Sur Yapı yeni kampanyasını Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası sloganıyla başlattı. Sur Yapı'dan altın gibi 5'i bir yerde kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Sur Yapı'dan altın gibi kampanya!

1992 yılından bu yana pek çok prestijli proje hayata geçiren Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında altın gibi fırsatlar sunuyor.

Sur Yapı Antalya Turkuaz etabı 2. kısım!

Sur Yapı Antalya'nın Turkuaz etabında merakla beklenen 2. kısım yoğun talep üzerine ön satışa sunuldu. Fiyatların 175 bin TL'den başladığı projede satışlar devam ediyor.

Sur Yapı Antalya Turkuaz Etabı'nın 2. kısmı satışta!

Sur Yapı Antalya Turkuaz Etabı'nda merakla beklenen 2. kısım yoğun talep üzerine şimdi ön satışta.

Sur Yapı Muhit 2 iletişim!

Sur Yapı Muhit 2 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1975 Parsel üzerinde yükselecek Muhit 2 projesi Sur Yapı imzasını taşıyor. 

Sur Yapı Altın gibi bir kampanya Haberi

Sur Yapı Altın gibi bir kampanya

Türkiye’nin özel sektördeki en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması olan Sur Yapı, hayalleri gerçeğe dönüştürüyor ve iki şehir, 12 ilçedeki 15 projesi için dev bir kampanya daha başlatıyor. Kampanya kapsamında Sur Yapı peşinatsız, bankasız, ara ödemesiz, vade farksız, 60 ay sabit taksitli ödeme avantajıyla gayrimenkul sahibi olma imkanı sağlıyor.

Evin değeri artacak, taksidi artmayacak

Gayrimenkul sektöründe ilk kez hayata geçirilen kampanyada örnek olarak 300 bin liralık bir evin fiyatı, Sur Yapı bünyesinde direkt 60 ay sabit taksite bölünüyor. Bu durumda 300 bin TL'lik bir evin aylık taksitleri 5 bin TL olacak. Şu an 60 ay banka kredisi kullanan bir konut alıcısı ek olarak yüzde 56’lık bir maliyete de katlanıyor. Kampanya kapsamında sunulan planda ise sabit taksitlerle, sıfır maliyetle ve vade farkı ödemeden...