23 / 04 / 2024

Süreyya Çağlar seramiksan

Süreyya Çağlar seramiksan

Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar yaptığı açıklamada, "Koronavirüsten dolayı başta turizm olmak üzere birçok sektör etkilenecek. Turizmin etkilenmesi inşaat sektörünün de etkilenmesi demek" dedi.

Ekonomik sıkıntılar konut dolandırıcılığını artırıyor!

Federal Konut Kredisi Mortgage şirketi Freddie Mac yaptığı açıklamada son dönemlerde sık sık gündeme gelen ekonomik sıkıntıların konut dolandırıcılığını artırdığını açıkladı. İşte Federal Konut Kredisi Mortgage şirketi Freddie Mac'in konu ile ilgili yaptığı açıklamalar....

Turistik amaçlı kiralanan evlere turizmcilerden büyük tepki: Ciddi sıkıntılar çıkıyor...

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Turistik amaçlı olarak kiralanan evlerin turizm sektörü açısından ciddi sıkıntılar çıkarttığını belirtti.

2023 Bekçilik Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Detaylar Haberimizde!

Bekçilik sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu. Binlerce bekçi adayının merak ettiği bir konu olan sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe açıklık getirildi. 2023 bekçi sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte bekçi alımı sınavına dair merak edilen tüm detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanlığı duyurdu! 150 memur alımı sözlü sınav sonuçları açıklandı! İstenilen belgeler belli oldu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı 150 memur alımı sözlü sınav sonuçları açıklandığını duyurdu. İşte detaylar...

Vakıfbank personel alım sınav sonuçları hangi tarihte açıklanıyor! İşte ilanla ilgili detaylar

Vakıfbank personel alım sınav sonuçlarının 4 Nisan 2023 açıklanacağı söyleniyor. Vakıfbank sınav sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. Vakıfbank tarafından yapılan açıklama haberimizin devamında yer alıyor...

10 TL üzerinde temettü veren şirketler resmen belli oldu! Merakla beklenen liste sırayla açıklandı! Hemen bakın!

Yatırımcılarına 10 TL üzerinde nakit temettü verecek şirketler resmen belli oldu. Merakla beklenen liste sırayla açıklandı! Hemen bakın!

Uzmanlardan yapılaşma uyarısı: Yeni yapılar kayalık zeminlerde olmalı! 

Depremlerin ardından şehirleşme, bina inşası ve yapılaşma ile ilgili açıklamalar peş peşe geliyor. Uzmanlardan yapılaşma uyarısı: Yeni yapılar kayalık zeminlerde olmalı!

Bekçi alım başvuruları 2022 ne zaman bitiyor ? Bekçilik sınav aşamaları neler, sınav ücreti ne kadar? 

EGM PA bekçi alım başvuruları 28 Nisan 2022 tarihi itibariyle başladı. Peki, bekçi alım başvuruları ne zaman bitiyor? Bekçilik sınav aşamaları neler, sınav ücreti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak!

Daha önce sektörün dev markaları; Ant Yapı ve Sabancı Grubu ortaklığını Riva'ya taşıyan Süreyya Ayaz, birikim ve deneyimlerini SA Riva İnşaat ve Danışmanlık A.Ş. çatısı altında topluyor. Süreyya Ayaz, SA RİVA ile sektörün öncü markalarını buluşturacak...

Tekirdağ Süleymanpaşa'da tapu işlemleri hızlandı! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde yaşayan vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projeyi hayata geçirdi. Yeni uygulama ile emlak ve tapu bilgileri çevrimiçi olarak sorgulana bilinecek.

Süreyya Yalçın Bodrum'daki evine club yaptırdı!

Son zamanlarda Bodrum'a yatırım yapan ünlüler arasında Süreyya Yalçın da yerini aldı. Sosyetik güzel Bodrum'dan satın aldığı lüks villasına club yaptırdı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Süreyya Yalçın'ın 4 milyon dolarlık malikanesi! 

Amerika'ya gelin giden Süreyya Yalçın, koronavirüs karantinasını 4 milyon dolar değerindeki göz kamaştıran malikanesinde geçiriyor. Sosyetik güzel karantina günlerini nasıl geçirdiğine ilişkin açıklamalarda bulundu...

Süreyya Çağlar seramiksan Haberi

Süreyya Çağlar seramiksan

Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar, Türkiye'nin seramik sektöründe dünyanın 10 üreticisinden biri olduğunu belirtti.

Anadolu Ajansı muhabirine açıklamalar yapan Çağlar, Türkiye'nin ihracatta Avrupa'nın 3. büyük ihracatçısı konumunda olduğunu ve İtalya ve İspanya'dan sonra 3'üncü büyük üreticisi olduğunu dile getirdi.

Türkiye'de yıllık 450 milyon kare seramik üretim kapasitesi olduğunu söyleyen Çağlar, sözlerine şu şekilde devam etti:

"250 bin kişi seramik sektöründe çalışıyor. Vitrifiye grubunda Avrupa'nın en büyük üreticisiyiz. Dünyanın en büyük 3 üreticisinden birisiyiz. 20 milyon adetin üzerinde vitrifiye üretiyoruz. Dünyada vitrifiye ihracatında ilk 3'teyiz. Seramiksan'da 33 milyon metrekare kurulu kapasitesi ve 1550 çalışanı ile seramik sektöründe Türkiye'nin en büyük üreticilerinden bir tanesiyiz, Seramiksan olarak 60'ın üzerinde ülkeye ihracat yapıyoruz.

İç piyasada yaklaşık 230 bayimiz, binin üzerinde nalbur ve tali bayi dediğimiz bir hizmet...