28 / 03 / 2024

Sürmeli Efes Oteli satışı

Sürmeli Efes Oteli satışı

Merkezi Kuşadası'nda bulunan Peninsula Grubu, Sürmeli Oteller zincirinin Kuşadası-Selçuk sınırındaki Pamucak Sahili'nde bulunan Sürmeli Efes Oteli'ni satın aldı.

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, Ankara'da işlettiği anaokulunun mülk sahibi ile davalık oldu. 

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Köse, Ümit Erdoğdu, Tarkan Özenci, Mehmet Çağrı Özaltın, Kutlugün Sürmeli ve Volkan Demirci ortaklığında kuruldu.

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kervansaray Kundu Oteli'nin kira süresi 6 yıl uzatıldı!

Kervansaray Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu kararıyla Kervansaray Kundu Oteli'nin Galeri Kristal Turizm İnşaat Pazarlama ve Ticaret A.Ş ile olan kiralama sözleşmesinin mevcut süresinin 6 sene daha aynı koşullarda uzatılmasına karar verildi. 

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sürmeli tarafından kuruldu.

Hisar İstanbul Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hisar İstanbul Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Kürşad Sürmeli tarafından kuruldu.

Motta Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Motta Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Kadıköy’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Sürmeli tarafından kuruldu.

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Dafne Yapı İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dafne Yapı İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gazi sürmeli tarafından kuruldu.

Kanyon Özel Yapı Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kanyon Özel Yapı Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL Hakan Bartu Sürmeli tarafından kuruldu.

CP Ankara Oteli 6 hafta süreyle kapatıldı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, koronavirüs sebebiyle sahibi olduğu CP Ankara Oteli'nin 23 Mart 2020 tarihinden itibaren 6 hafta kapatılmasına karar verdi...

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

Maxx Royal Bodrum Oteli'nin ÇED toplantısı yapıldı!

ETS Grup tarafından yapılması planlanan Maxx Royal Bodrum Oteli için Çevresel Etki Değerlendirme bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya bölgede yaşayanlar katılarak projeyle ilgili itirazlarını dile getirdiler.

Sürmeli Efes Oteli satışı Haberi

Sürmeli Efes Oteli satışı

Peninsula Grubu'nun sahibi turizm yatırımcısı ve işadamı Tevfik Bağcı, Sürmeli Efes Oteli'nin satırı alma işleminin tamamlandığını belirterek, "Peninsula Grubu olarak Kuşadası ve bu bölge bizim evimiz, yatırımlarımızın çoğunu bu bölgeye yaptık. 



Grubumuzun bölgedeki otel yatırımları devam ediyor. 2013 yılında işletmeye açtığımız Palm Wings Beach Resort & SPA Kuşadası'ndan sonra. Türk konaklama sektörüne yıllardır önemli katkılar sunmaya devam eden Sürmeli Ailesine ait Pamucak Sahili'nde bulunan Sürmeli Efes Oteli satın alarak grubumuza kattık. Yenileme yatırımları ile desteklenecek olan tesis "Palm Wings Beach Resort & SPA - Ephesus" adı ile grubun resort otelciliğindeki markası olan Palm Wings markası çatısı altında hizmete devam edecek. 



BÖLGEDEKİ ÖNEMLİ TESİSLERDEN BİRİ 

Kuşadası Selçuk sınırındaki Pamucak Sahili'nde. denize sıfır konumdaki 5 yıldızlı tesis, İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na 80 kilometre. Efes...