18 / 04 / 2024

Sürmeli Efes Oteli'ni Peninsula Grubu satın aldı!

Sürmeli Efes Oteli'ni Peninsula Grubu satın aldı!

Merkezi Kuşadası'nda bulunan Peninsula Grubu, Sürmeli Oteller zincirinin Kuşadası-Selçuk sınırındaki Pamucak Sahili'nde bulunan Sürmeli Efes Oteli'ni satın aldı.



Peninsula Grubu'nun sahibi turizm yatırımcısı ve işadamı Tevfik Bağcı, Sürmeli Efes Oteli'nin satırı alma işleminin tamamlandığını belirterek, "Peninsula Grubu olarak Kuşadası ve bu bölge bizim evimiz, yatırımlarımızın çoğunu bu bölgeye yaptık. 



Grubumuzun bölgedeki otel yatırımları devam ediyor. 2013 yılında işletmeye açtığımız Palm Wings Beach Resort & SPA Kuşadası'ndan sonra. Türk konaklama sektörüne yıllardır önemli katkılar sunmaya devam eden Sürmeli Ailesine ait Pamucak Sahili'nde bulunan Sürmeli Efes Oteli satın alarak grubumuza kattık. Yenileme yatırımları ile desteklenecek olan tesis "Palm Wings Beach Resort & SPA - Ephesus" adı ile grubun resort otelciliğindeki markası olan Palm Wings markası çatısı altında hizmete devam edecek. 



BÖLGEDEKİ ÖNEMLİ TESİSLERDEN BİRİ 

Kuşadası Selçuk sınırındaki Pamucak Sahili'nde. denize sıfır konumdaki 5 yıldızlı tesis,  İzmir  Adnan Menderes Havaalanı'na 80 kilometre. Efes Antik Kenti'ne 5 kilometre uzaklıkta. Peninsula Grubu nun yeni tesisi, toplam 434 oda konaklama kapasitesi ve geniş kongre-konferans-toplantı salonlarına sahip bulunuyor.



Aydın Denge Gazetesi


Geri Dön