25 / 04 / 2024

Kuşadası Sürmeli Efes Oteli

Kuşadası Sürmeli Efes Oteli

Merkezi Kuşadası'nda bulunan Peninsula Grubu, Sürmeli Oteller zincirinin Kuşadası-Selçuk sınırındaki Pamucak Sahili'nde bulunan Sürmeli Efes Oteli'ni satın aldı.

Kuşadası Fu Idealife'ta yüzde 50 peşin, 9 ay vade ve sıfır faiz avantajı!

Fu Yapı imzasıyla Kuşadası'nda yükselen Fu Idealife'ta yüzde 50 peşinat sıfır faiz avantajıyla konut satışları devam ediyor. Peki Fu Idealife'ta konut fiyatları ne kadar? Fu Idealife ne zaman teslim edilecek? Fu Idealife'ta hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar.

Fabay Kuşadası Evleri'nde 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Fabay İnşaat tarafından Kuşadası'nda yükselen Kuşadası Evleri'nde  24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor. Fabay Kuşadası Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Fabay Kuşadası Evleri fiyatları ne kadar? İşte Fabay Kuşadası Evleri ile ilgili detaylar...

Kuşadası Belediyesi'nden satılık 2 zeytinlik!

Kuşadası Belediye Başkanlığı Arya Turistik Tesisleri Anonim Şirketi, Kuşadası Çınar Mahallesi'nde yer alan zeytinlikleri satışa çıkardı. Söz konusu zeytinliklerin ödemeleri peşin olarak yapılacak

Kuşadası Beks Otel'in oda sayısı 320'ye çıkıyor!

Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş., Aydın Kuşadası'ndaki Beks Otel Projesi'nin kapasite artışı için ÇED'e başvurdu. Proje 145 milyon 189 bin 120 TL'ye mal olacak.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Kuşadası Körfezi'ne son dakika deprem uyarısı: 7'den büyük deprem bekleniyor mu? TÜBİTAK Başkanı tek tek açıkladı! 

İzmir Seferihisar'da 3 sene önce yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Kuşadası Körfezi içinde fay zonu üzerinde yapılan araştırma bitirildi. Peki bölgede 7'den büyük deprem bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

Kuşadası’ndaki 4,4 büyüklüğündeki sarsıntıdan sonra korkutan açıklama: Deprem fırtınası yaşanabilir!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah 4,4 şiddetinde deprem oldu. Depremin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Hasan Sözbilir, depremin meydana geldiği bölgeye dikkat çekerek deprem fırtınası şeklinde bir sürecin yaşanabileceğini söyledi.

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın Kuşadası'nda yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar Davutlar, Soğucak ve Türkmen'de yer alıyor.

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Yazlık bölgelerde arsa arayanların merakla beklediği satış ihalesi 11 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Kuşadası Belediyesi 9 gayrimenkul kiraya verecek! Aylık 500 liraya!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 9 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kuşadası'ndan konut almak isteyenler çoğaldı!

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Aydın Kuşadası'nda gayrimenkul sektörünün hareketlendiğini dile getirdi. 

Kuşadası Sürmeli Efes Oteli Haberi

Kuşadası Sürmeli Efes Oteli

Peninsula Grubu'nun sahibi turizm yatırımcısı ve işadamı Tevfik Bağcı, Sürmeli Efes Oteli'nin satırı alma işleminin tamamlandığını belirterek, "Peninsula Grubu olarak Kuşadası ve bu bölge bizim evimiz, yatırımlarımızın çoğunu bu bölgeye yaptık. 



Grubumuzun bölgedeki otel yatırımları devam ediyor. 2013 yılında işletmeye açtığımız Palm Wings Beach Resort & SPA Kuşadası'ndan sonra. Türk konaklama sektörüne yıllardır önemli katkılar sunmaya devam eden Sürmeli Ailesine ait Pamucak Sahili'nde bulunan Sürmeli Efes Oteli satın alarak grubumuza kattık. Yenileme yatırımları ile desteklenecek olan tesis "Palm Wings Beach Resort & SPA - Ephesus" adı ile grubun resort otelciliğindeki markası olan Palm Wings markası çatısı altında hizmete devam edecek. 



BÖLGEDEKİ ÖNEMLİ TESİSLERDEN BİRİ 

Kuşadası Selçuk sınırındaki Pamucak Sahili'nde. denize sıfır konumdaki 5 yıldızlı tesis, İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na 80 kilometre. Efes...