02 / 05 / 2024

sütlüce yatırım şirketi

sütlüce yatırım şirketi

Sütlüce Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, 7 Şubat 2013 tarihinde, 1 milyon TL sermaye ile, Ahmet Der, Ayşe Kavak ve Nurhan Kavak ortaklığıyla kuruldu...

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Kıngdom Kıng Franchısıng Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de Fatma Özkan tarafından kuruldu.

Eşarj istasyon sayısını 495’e çıkarmak için yatırım yapma kararı aldı

Enerjisa Enerji’nin 2018 yılında sürdürülebilir ve çevreye duyarlı bir gelecek hedefiyle yüzde 94 oranında çoğunluk hisselerine sahip olduğu Eşarj, istasyon ağına yaklaşık 300 milyon TL’lik yatırım yapacak.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Ulaşıma 19 yılda 1 trilyon 136 milyar TL'lik yatırım!

Ulaşım alanında yapılan yatırımlar hakkında konuşan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 19 senede 1 trilyon 136 milyar TL'lik yatırım yapıldığını açıkladı.

Haziran 18 Otomobilcilik Ve Turizm Otelcilik Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Haziran 18 Otomobilcilik Ve Turizm Otelcilik Anonim Yatırım Şirketi Kadıköy’de  3 milyon  TL sermaye bedeli ile Stil Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret tarafından kuruldu.

Akyapı'dan 1.5 milyar TL'lik proje yatırımı!

Koronavirüs salgınına rağmen yatırımlarına aralıksız devam eden Akyapı hayata geçirdiği projelere 1 milyar 550 milyon TL'lik yatırım yapacak.

TOKİ'den Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katılan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını söyledi.

Kuzey Kıbrıs'ta arsa yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Gayrimenkul sektöründeki net görev ve tanımlamalarıyla sektörü daha verimli ve organize bir hale getiren Oğuz Taşpınar, Kuzey Kıbrıs'ta arsa yatırımı ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Invest İnşaat 2021’de 2,5 milyar TL’lik yatırım yapacak!

Invest İnşaat, son yıllarda Ayazağa’da hayata geçen Vadi İstanbul projesiyle adından söz ettirdi. Şirket, 2021’de 2,5 milyar TL’lik yatırım yapmayı planlıyor...

18 yılda 910 milyar TL'lik ulaştırma ve altyapı yatırımı yaptık!

İNTES'in konuğu olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin 18 yılda ulaştırma ve altyapıya 910 milyar TL'lik yatırım yaptığını belirtti ve önümüzdeki dönemde yatırımlarda karayolu ile demiryolunun payının eşitleneceğini söyledi.

sütlüce yatırım şirketi Haberi

sütlüce yatırım şirketi

1 milyon TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, gayrimenkuller gayrimenkule dayalı işlemler ve menkul kıymetler hakkındaki gelişmeleri sürekli olarak izleyerek şirket portföyünü oluşturmak yönetmek ve gerektiğinde portföyde değişiklikler yapmak portföyü çeşitlendirmesiyle yatırım riskini en aza indirecek biçimde dağıtmak şirket portföyünün yönetimine ilişkin gerekli tedbirleri almak portföyün değerini korumaya ve arttırmaya yönelik araştırmalar yapmak ve yaptırmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beykoz Rüzgarlıbahçe Şehit Necati Özgel Sokak NO:1 Ata İş Merkezi Kat:3 Yenibosna Merkez Mahallesi Kavak Sokak NO:20 Kat:1 Oda:5 adresinde faaliyete geçirildi. 7 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ahmet Der, Ayşe Kavak ve Nurhan Kavak ortaklığıyla...