27 / 04 / 2024

suzan toplusoy

suzan toplusoy

Zemes İnşaat Yapı Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde 3 milyon TL sermaye ile Emin Günal, Turgut Toplusoy ve Suzan Toplusoy tarafından kuruldu.

Turgut Toplusoy ve Emin Günal Zemest İnşaat'ı kurdu!

Roman markasının patronu Turgut Toplusoy ve Emin Günal 3 milyon TL sermaye ile Zemest İnşaat'ı kurdu. Çekmeköy'de kurulan şirketin ticaret odasına kaydı bugün yaptırıldı...

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer yeni ekonomi yönetimine dair açıklama!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, yeni ekonomiye dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Suzan Sabancı Dinçer Kimdir?

Suzan Sabancı Dinçer kimdir? Suzan Sabancı Dinçer nerede doğdu? Suzan Sabancı Dinçer’in mesleği nedir? İşte detaylar!

Özmiraç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmiraç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Bitkay tarafından kuruldu.

TOKİ'nin 2002 ile 2022 yılları arasındaki konut projeleri Meclis gündemine taşındı!

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, TOKİ tarafından yürütülen konut projelerine dair çeşitli verilere ilişkin soru önergesi verdi. İşte o soru önergesinin detayları...

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Simplast Danışmanlık Geri Dönüşüm İnşaat Tekstil Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye'de Suzan Aşlak ve İhsan Taşçı ortaklığında kuruldu.

Bhf İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bhf İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Bülbül ve Suzan Bülbül ortaklığında kuruldu.

Euporto Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Euporto Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tuncay Yılmaz ve Aylin Suzan Kalem ortaklığında kuruldu.

Suzan Sabancı Dinçer Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'na talip oldu iddiası!

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı, Suzan Sabancı Dinçer'in, Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nı satın almak için harekete geçtiği iddia edildi. Dinçer ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Fores Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Fores Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suzan Arar tarafından açıldı. 

Ceyda Ateş doğum için ABD'ye taşındı!

Güzel oyuncu Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy ile evlendikten sonra ABD'ye taşındı. Doğum için gün sayan Ateş, gazetecilerin sorularını yanıtladı...

Yabancılar Türkiye'den 5 yılda 127 bin konut aldı!

Yabancılar son 5 yılda Türkiye’den 127 bin konut satın aldı. Yabancı uyruklulara ait konut sayısının 1.5 milyona çıktığını dile getiren CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, “Ülke topraklarının yabancıya satışı Osmanlı’nın yıkılış nedenlerinden biri” diye konuştu.

Emir ve Eren Bahadır kardeşler Suzan Sabancı Dinçer’in yazlığını aldı!

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Ahu Tuğba'dan site yöneticisi ile tartışan manevi annesine destek!

Güzel oyuncu Ahu Tuğba, aidat borcunu ödemediği gerekçesiyle tartıştığı sitenin yöneticisi tarafından tehdit edilen manevi annesi Suzan Öktemer'in yardımına koştu...

suzan toplusoy Haberi

suzan toplusoy


Zemes İnşaat Yapı Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde 3 milyon TL sermaye ile Emin Günal, Turgut Toplusoy ve Suzan Toplusoy tarafından kuruldu. Zemes İnşaat'ın ofisi İstanbul Çekmeköy'de yer alıyor.



İş konusu;


a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kiraya vermek, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, satmak, kiraya vermek ve bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, iş yerleri, ofis binaları, okul, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik...