24 / 04 / 2024

svr grup Business İstanbul

svr grup Business İstanbul

Business İstanbul fiyatları ofislerin metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülen projede 48 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Business İstanbul 550 milyon lira yatırımla yükseliyor!

SVR Group tarafından İstanbul Kadıköy'de hayata geçirilen Business İstanbul, 550 milyon lira yatırımla inşa ediliyor.

Business İstanbul, Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtılacak!

SVR Gayrimenkul Yatırım, 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai World Trade Center'da düzenlenecek olan Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul etkinliği ile Business İstanbul 2015 Dubai Cityscape Fuarı'nda tanıtılacak.

Kadıköy Business İstanbul Ofisleri!

Kadıköy Business İstanbul Ofisleri Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ve SVR Grup imzası ile hayata geçiriliyor. Toplam 6 bloktan oluşan projede ofislerin alanları 79 metrekareden başlıyor.

Bomonti Business Center’da son ofislerin satışı yapılıyor!

Önemli ofis merkezi haline gelen İstanbul’da, yeni ofis arzı sürüyor. Peker Grup’ un Bomonti’ de hayata geçirdiği Bomonti Business Center’ da son ofislerin satışı yapılıyor...

Bomonti Business Center’da son ofisler!

İnşaat sektörünün önde gelen proje geliştirme grubu Peker Grup’un Bomonti’de hayata geçirdiği Boğaz ve Haliç manzarası ile öne çıkan Bomonti Business Center’da sınırlı sayıdaki son ofisler sahiplerini bekliyor.

Businist Office projesinin tapusu alındı!

Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe'de, Selimoğlu Group, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketlerinin oluşumu olan SVR Grup tarafından hayata geçirilen Businist Office projesinde büyük bir adım atıldı Businist Office'in tapusu alındı.

Businist Office'te tapular alındı!

Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe'de, Selimoğlu Group, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketlerinin oluşumu olan SVR Grup tarafından hayata geçirilen Businist Office projesinde büyük bir adım atıldı ve tapular alındı.

Businist Office tapusunu aldı!

SVR Grup tarafından hayata geçirilen Businist Office projesinde büyük bir adım atıldı. Fikirtepe'de hayata geçirilecek, İstanbul'un en büyük ofis projelerinden olan Businist Office'in tapusu alındı.

Businist Office'in tapusu alındı!

Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe’de, inşaat sektörünün deneyimli markalarından Selimoğlu Group, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı şirketlerinin oluşumu olan SVR Grup tarafından hayata geçirilen Businist Office projesinde büyük bir adım atıldı.

Fikirtepe Businist Office!

Ofislerin satış sürecine devam edilen Fikirtepe Businist Office, Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında kurulan SVR Grup imzasıyla tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan ofislerin teslimlerine 2016 yılının ilk çeyreğinde başlanması planlan

Ecobank, Bomonti Business Center'dan 13 milyon dolara 4 kat satın aldı!

Ekonomik İşbirliği Örgütü Ticaret ve Kalkınma Bankası (Ecobank) Türkiye'ye genel merkez kurma kararı aldı. Peker Grup tarafından inşa edilen Bomonti Business Center projesini tercih eden banka, buradan 13 milyon dolara 4 kat satın aldı...

Businist Office Fikirtepe ulaşım!

Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ortaklığında kurulan SVR Grup imzasıyla yükselen Businist Office Fikirtepe ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şöyle: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy İstanbul..

Fikirtepe Businist Office'te metrekaresi 4 bin dolara!

Selimoğlu İnşaat, Vartaş Yapı ve Rochel Yapı'nın ortaklığıyla kurulan SVR Grup'un projesi olan Businist'in ön talep toplanan birinci etabında 393 ofis ve 22 mağaza bulunuyor...

svr grup Business İstanbul Haberi

svr grup Business İstanbul

Business İstanbul fiyatları ofislerin kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. Proje Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ve SVR Grup ortaklığında hayata geçiriliyor.


Fitness center ve eğlence merkezi gibi sosyal donatı alanlarına yer verilen Business İstanbul Ofisleri 6 blok halinde yükseliyor. Projede tamamı peşin alımlarda yüzde 3 indirim yapılıyor.


İstanbul Kadıköy Fikirtepe bölgesinde inşa edilen Businees İstanbul'da ofislerin alanları kat bazında minimum 79 metrekare, maksimum 1400 metrekare olarak dizayn edildi.


Business İstanbul fiyatları 317 bin dolardan başlıyor. Yüzde 30 peşin ödemelerde; 24-36 ya da 48 ay taksit avantajı sunan projenin 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Business İstanbul nerede?

Adres: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy  İstanbul 


Business İstanbul satış ofisi 

Tel: 0 216 407 24 00 - 01 - 02 - 03...