25 / 04 / 2024

Swissotel bodrum

Swissotel bodrum

Çağdaş Holding Swissotel markası ile turizme girdi. Otelin yanına 72 adet villa yapan şirket, yüzde 60'ını sattı. Çağdaş Holding'in hedefinde yurtdışı var.

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan Swissotel Residences Bodrum Hill'in el değiştirdiği gündeme geldi. Çağdaş İnşaat’a ait olan otel ve projedeki villalara hizmet sunan şirketin yeni sahibi Avrupa Konutları oldu. 

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık!

Swissotel Residences Bodrum Hill satılık daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel satılık fiyat bilgisi ve proje detayları...

Swissotel Residences Bodrum Hill projesi Bodrum'u 12 ay yaşatacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum’un bir 'yaz ayı destinasyonu'ndan çıkıp, 12 ay yaşanabilen bir cazibe merkezine dönüştüğünü belirtti ve Swissôtel Residences Bodrum Hill projesini anlattı...

Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel fiyat!

Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel 2 fiyat bilgisi ve proje detayları...

Bodrum'un ikinci Swissotel'i 2019'da açılacak!

Çağdaş Holding, 2015'te Turgutreis’te 75 milyon euro yatırımla devreye aldığı Swissotel Resort Bodrum Beach'in ardından ikinci Swissotel markalı otelini 2019 yılı içinde hizmete açacak. 

Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel 2 geliyor!

Bodrum son yıllarda hem markalı konut üreten gayrimenkul şirketlerinin hem de otel zincirlerinin yeni adresi oldu. Yerel firmaların dışında İstanbullu müteahhitler de Bodrum’da yatırım yapıyor.

Swissotel Residence Bodrum Hill fiyatları!

Swissotel Residence Bodrum Hill projesi Çağdaş Holding imzası taşıyor. Projede 2+1'den 6+2'ye kadar konut alternatifleri bulunuyor...

Swissotel Resort Bodrum HilI Haziran 2018'de açılacak!

Toplam 106 odası bulunan Swissotel Resort Bodrum HilI, Haziran 2018'de açılacak. Proje 100 milyon euro yatırım bedeline sahip.

Çağdaş Holding'den Bodrum'a 100 milyon euroluk yatırım!

Turgutreis'teki ilk Swissotel'i 75 milyon euro yatırımla hizmete açan Çağdaş Holding Bodrum'da 100 milyon euroluk yatırımla ikinci Swissotel'i inşa edecek.

Çağdaş Holding'den Bodrum'a 2. Swissotel!

13 şirketi ve bin kişilik istihdamı bulunan Çağdaş Holding'in, turizmde de önemli yatınmlan var. Holding, geçen yıl Turgutreis'te 75 milyon Euro yatırımla açtığı Swissotel'in ardından, ikinci otel için de yatırıma başladı.

Swissotel Residences Bodrum Hill Hotel 2018'de açılacak!

Çağdaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Çağlar, 2 yıl önce Yokuşbaşı Swissotel Residences Bodrum Hill projesine başladıklarını söylüyor. Söz konusu otelin 2018 yazında açması ve konutların da 2017 yazında teslim edilmesi planlanıyor.

Swissotel Residences Bodrum Beach'te son 11 daire!

Bodrum Turgutreis’te hayata geçirilen Swissotel Residences Bodrum Beach projesi 26 bin 599 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Son 11 dairenin satışta olduğu proje denize sıfır olarak konumlandırılıyor.

Swissotel bodrum Haberi

Swissotel bodrum

Bodrum'da 600 milyon eurodan fazla yatırım yapan ve 30 proje geliştiren Çağdaş Holding rotasını turizme çevirdi. Swissotel markası ile yola çıkan şirket, ilk otelini Bodrum Turgutreis'te açtı. Otel kapsamında 72 adet konut yaptıklarını da söyleyen Çağdaş Holding CEO'su Çağdaş Çağlar, konutların yüzde 60'ının satıldığını, toplam yatırım bedelinin de 75 milyon euroya ulaştığını söyledi. Turizm yatırımlarına devam etme kararı aldıklarını anlatan Çağlar, "Bodrum merkezdeki ikinci otelimiz olan Swissotel'in inşaatı sürüyor. Önümüzdeki yaz sezonunda açılacak. Bu otelin yanında da 35 villa olacak. Projede 100 milyon euro yatırım yaptık" diye konuştu. Bodrum Kumbahçe'de Şalvarağa Evleri projeleri olduğunu belirten Çağdaş Çağlar, 19 villayı tamamladıklarını beşi için de çalışmaların sürdüğünü söyledi. 


AVRUPA'YA BAKIYORUZ 

Turizm yatırımlarının Bodrum'la sınırla kalmayacağın belirten Çağlar, yurtdışına da açılmak istediklerini söyledi. Özellikle...