28 / 03 / 2024

Tabakhane dönüşüm projesi

Tabakhane dönüşüm projesi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 672 binanın kamulaştırma işleminin tamamlandığı belirtildi.

Tabakhane Dönüşüm Projesi için 230 milyon harcandı!

Trabzon’da yürütülen bazı yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Çalışmalarımız tamamlandığında Trabzon’umuzu ileriki kuşaklara en iyi şekilde teslim etmiş olacağız” dedi.

Tabakhane dönüşüm projesi için 672 bina kamulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 672 binanın kamulaştırma işleminin tamamlandığı belirtildi.

Trabzon Tabakhane Dönüşüm Projesi'nde teslimler başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından gerçekleştirilmekte olan Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan 353 konut hak sahiplerine teslim ediliyor.

Nevşehir Kalesi ve Çevresi kentsel Dönüşüm Projesi devam ediyor!

“Nevşehir Kalesi ve Çevresi kentsel Dönüşüm Projesi” çerçevesinde yapılan çalışmalar sırasında keşfedilen ve 400 bin metrekarelik bir alanı kapsayan dünyanın önde gelen antik parklarından biri haline getirileceğini söyledi.

Ceyda İnşaat kentsel dönüşüm projesi ilk etabı 15 Ocak'ta teslim!

Türkiye'nin En Büyük Kentsel Dönüşüm projesi Bursa-Yıldırım'da hayata geçiyor. Tamamı 550 hektar alan üzerinde planlanan projenin ilk etabını gerçekleştiriyor. İlk etaptaki 150 daire 15 Ocak'ta teslim edilecek..

Ceyda İnşaat' tan Bursa - Yıldırım' a Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi!

Bursa İli Yıldırım İlçe' sinde yer alan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabı toplam 55 hektar alanda 1 milyon metrekare inşaat alanı olarak belirlendi. Proje Türkiye' nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak isminden söz ettiriyor.

Soğanlı Mahallesi' ne kentsel dönüşüm projesi! Daireler 150 bin TL' den başlıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi Soğanlı Mahallesi' nde gerçekleşecek. Projede toplam bin 790 daire yer alacak. Projedeki daireler 150 bin TL' den başlıyor.

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Keçiören'i gecekondu sorunundan kurtararak modern şehir yapılarına kavuşturacak Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar sürüyor. Projenin ilk etabında bin 600 konut inşa ediliyor...

Köysel dönüşüm projesi nedir?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin açıklamalarına göre köy ve kırsal alanlarda da dönüşüm başlatılacak. Peki, köysel dönüşüm projesi nedir? Köysel dönüşüm projesi nasıl olacak?

Kırsal dönüşüm projesi nasıl olacak?

Şehirdeki riskli binaların yıkılıp yeniden inşa edilmesini amaçlayan kentsel dönüşüm projesinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kırsal dönüşüm projesi geliştiriliyor. Peki, kırsal dönüşüm projesi nasıl olacak?

Tüpraş Fuel Oil Dönüşüm Projesi bugün açılıyor!

Tüpraş İzmit Rafinerisi'nin yanında yaptırılan ve yaklaşık 3 milyar dolara mal olan Fuel Oil Dönüşüm Projesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle açılacak.

DKY İnşaat Kağıthane'de kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirecek!

Karizma Beşler'in 1945'te kurulduğu Kağıthane'deki 10 dönüm arazide dönüşüm projesi gerçekleştirecek olan DKY İnşaat'ın Başkanı Ali Dumankaya, "Metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlatmak istiyoruz" dedi.

Nevşehir Kalesi Dönüşüm Projesi'nde 754 konutun yapımı devam ediyor!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde 754 konuttan oluşan yeni bir semt daha yükseliyor.

Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi hakkında her şey!

Polat Holding şirketi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Piyalepaşa kentsel dönüşüm projesi ne zaman bitecek? Satışlar ne zaman başlayacak? Fiyat ne olacak? Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel anlatıyor...

Tabakhane dönüşüm projesi Haberi

Tabakhane dönüşüm projesi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 672 binanın kamulaştırma işleminin tamamlandığı belirtildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre, Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımına devam ettiği belirtildi.

Tabakhane'nin kamulaştırma ve yıkım çalışmalarının tamamlandığı Pazarkapı Kavşağı ile Yavuz Selim Bulvarı arasındaki kısmının rekreasyon yapım çalışmalarına devam edildiği bildirilen açıklamada, Pazarkapı Kavşağının kuzey kısmında bulunan Kadınlar hali bölgesinde de kamulaştırılan binaların yıkımının sürdüğü belirtildi.

Yapılan açıklamada, bu kapsamda son gerçekleştirilen yıkımlarla birlikte Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde yıkılan bina sayısının 653'e ulaştığı belirtilerek toplamda 680 binanın yıkılacağı bölgede 672 binanın kamulaştırılmasının tamamlandığı kaydedildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuyla ilgili olarak şu şekilde konuştu: "Tabakhane'nin kuzey kısmında da ülkemizin en modern Köy Pazarını şehrimize kazandıracağız. Bölgede ayrıca Pazarkapı Kavşağının akıllı...