29 / 03 / 2024

Tahincioğlu Gayrimenkul zeytinburnu projesi

Tahincioğlu Gayrimenkul zeytinburnu projesi

Tahincioğlu Gayrimenkul, inşaatına başladığı 368 konutluk Nidapark Seyrantepe'yi satışa çıkardı. Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Seyrantepe projesinden sonra Çengelköy ve Zeytinburnu projeleri olduğunu söyledi...

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesinin yeni etabında 400 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir'in yeni etabında 400 bin TL'den başlayan peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu'ndan 'EVSANE' kampanya: Tüm projelerde yüzde 25 indirim fırsatı başladı!

Sektörün lider firmalarından Tahincioğlu Gayrimenkul, tüm projelerinde kasım ayı boyunca geçerli, ‘EFSANE Değil EVSANE’ indirim kampanyasını başlattı. 

Tahincioğlu’ndan 12,5 milyar TL'lik dev yatırım! Cumhuriyetin 100. yılında 5 yeni proje için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Cumhuriyetin 100. yılında 3'ü İstanbul'da olmak üzere 5 farklı projeyi hayata geçireceklerini ilan etti. "Yeni Yüzyıla Beş Yıldız" sloganıyla hayata geçirecek olan proje 12,5 milyar TL'ye mal olacak. 

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satış indirimleri başladı. Tahincioğlu Nidapark Çankaya yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satışlar başladı. İşte Tahincioğlu Nidapark Çankaya ile ilgili detaylar...

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da ön talep avantajı! 

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön talep avantajları başladı. Projede evlerini öncelikle ön talep bırakanlar seçecek...

Nidapark Çankaya ön talep topluyor! Tahincioğlu'ndan Ankara'ya 204 konutluk yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya projesinde ön talep dönemi başladı. Projede 204 konut yer alıyor. 

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Whıtefıeld Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de Özcan Tahincioğlu, Mustafa Çakmak, Eda Manav ve Yeşim Perçinel Arditi ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul zeytinburnu projesi Haberi

Tahincioğlu Gayrimenkul zeytinburnu projesi

Tahincioğlu Gayrimenkul, inşaatına başladığı 368 konutluk Nidapark Seyrantepe'yi satışa çıkardı. Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, bugüne kadar gerçekleştirdikleri bütün konut ve nitelikli ofis projelerine büyük talep olduğunu belirterek, "Çengelköy ve Zeytinburnu başta olmak üzere birkaç lokasyonda proje üretmek için çalışıyoruz. İstanbul dışında da araştırmalarımız devam ediyor. Ancak önceliğimiz İstanbul olacak. Önümüzdeki yıllarda Tahincioğlu tabelaları her yere konulacak" diye konuştu. 


DÖNÜŞÜMDE AKTİF OLACAĞIZ 


Kentsel dönüşümde de aktif çalışacaklarını belirten Tahincioğlu, "Yenisahra'da 3 ofis kurduk. Çalışmalarımız sürüyor. Birkaç bölgeyle daha ilgileniyoruz" dedi. Dönüşümü deneme yanılma yoluyla öğrendiklerinin altını çizen Tahincioğlu, "Fikirtepe örneğinde bunu açıkça görünce geri adım attık. Hızlı başladık dönüşüme. böyle olunca da sorunlar çıkıyor. Hak sahiplerinin istekleri dönüşümü tıkıyor" şeklinde konuştu. 


FİYATLAR 621 BİN TL'DEN BAŞLIYOR


Projede yer alan 368 dairenin...