19 / 04 / 2024

Tahincioğlu ödül

Tahincioğlu ödül

Tahincioğlu ‘İstanbul’u Resmet’ projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards’da gayrimenkul sektöründe ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.

Tahincioğlu'na Stevie International Business Awards'tan ödül!

Tahincioğlu ‘İstanbul’u Resmet’ projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards’da gayrimenkul sektöründe ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.

Tahincioğlu’ndan 12,5 milyar TL'lik dev yatırım! Cumhuriyetin 100. yılında 5 yeni proje için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Cumhuriyetin 100. yılında 3'ü İstanbul'da olmak üzere 5 farklı projeyi hayata geçireceklerini ilan etti. "Yeni Yüzyıla Beş Yıldız" sloganıyla hayata geçirecek olan proje 12,5 milyar TL'ye mal olacak. 

Yeni konut projeleri belli oldu! Tahincioğlu 2023 yılı inşaat projelerini duyurdu!

Tahincioğlu Gayrimenkul 2023 yılında yeni konut projesine başlayacağı lokasyonları açıkladı Şirket, 2023 yılında yapılması planlanan projelere dair kamuoyunu bilgilendirdi. Buna göre şirket tarafından farklı lokasyonlarda yeni konut projeleri yapılacak. İşte detaylar…

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Tahincioğlu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Çengelköy konut projesi için düğmeye basan Tahincioğlu, yatırımlarına devam ediyor. Firma yıl sonuna kadar Göcek projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Tahincioğlu’ndan 2021 yılının ilk çeyreğinde yeni proje müjdesi!

2020'yi yenilikler ve başarılarla geçiren Tahincioğlu, daha önce açıkladığı sene sonu hedefini aşarak 2 milyar 250 milyon TL’lik satış ile yılı tamamladı ve 2021'e de yeni proje ile giriyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul 2021'de İstanbul dışına açılıyor!

Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 yılında cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine taşımayı başaran Tahincioğlu Gayrimenkul, aşı sürecine geçilmesiyle birlikte 2021 yılında da bu ciro rakamını geçmeyi hedefliyor. Aynı zamanda Tahincioğlu, 2021'de İstanbul dışına açılmayı da planlıyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Tahincioğlu Gayrimenkul toplu yaşama dair bütün ihtiyaçları Apsiyon ile karşılıyor!

Toplu yaşam alanı projelerinde Apsiyon’un uzmanlığından ve kullanıcı dostu mobil uygulamasından yararlanan Tahincioğlu Gayrimenkul, otomatik işleyen süreçlerle hem maliyet avantajı ve verimlilik sağlıyor hem de müşteri memnuniyetini artırıyor.

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Tabanlıoğlu Mimarlık'a İtalya’dan ödül!

Avrupa’nın en yetkin mimari değerlendirmelerden birisi olan The Plan Award 2018’de Tabanlıoğlu Mimarlık “Bodrum Loft” projesiyle ödül aldı. 

Tabanlıoğlu Mimarlık'a “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülü!

Uluslararası İç Mekan Tasarımı Derneği (IIDA) ve Amerikan Kütüphane Derneği (ALA) tarafından 2018 Kütüphane İç Mekan Tasarım Ödülleri'nin kazananları açıklandı. Tabanlıoğlu Mimarlık, “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülüne layık görüldü..

Tahincioğlu ödül Haberi

Tahincioğlu ödül

Hayata geçirdiği projelerle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tahincioğlu ‘İstanbul’u Resmet’ projesiyle, dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği 2015 Stevie International Business Awards’da gayrimenkul sektöründe ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde Silver ödülüne layık görüldü.


Hayata geçirdiği projelerle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tahincioğlu, 23 Ekim 2015 tarihinde Kanada/Toronto’da dünyanın pek çok ülkesinden katılımıyla düzenlenen 2015 Stevie International Business Awards ödül töreninden ‘Yılın Pazarlama Kampanyası’ kategorisinde kazandığı Silver ödülü ile döndü. Ödülü Tahincioğlu adına Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Özgür Tığlı Erol aldı.


Tahincioğlu’nun ‘İstanbul’u Resmet’ projesi, uluslararası jüri oylaması sonucunda dünya çapında, gayrimenkul sektöründe yenilikçi ve entegre pazarlama iletişimi alanında ses getiren bir proje olduğu bir kez daha tescillemiş oldu. Stevie Ödülleri 12 yıldır düzenleniyor ve dünyanın 60’tan fazla...