18 / 04 / 2024

tahir ağa hamamı restorasyon

tahir ağa hamamı restorasyon

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kent ziynetlerinin ayağa kaldırılması yönünde Mudanya’da yürüttüğü projelerden biri olan Tahir Ağa Hamamı ’nın restorasyon ve rekonstrüksiyon çalışması tüm hızıyla sürüyor.

Tahir Ağa Hamamı restorasyon çalışmaları başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Tahir Ağa (Nur) Hamamı’nın restorasyon çalışmalarını başlattı...

Tahas İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahas İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Arslan tarafından kuruldu.

Konut ve kira fiyatları neden artıyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 5 maddede açıkladı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu konut ve kira artışlarına ilişkin açıklama yaptı. Tellioğlu konut ve kira artışlarının neden arttığını 5 maddede açıkladı. İşte detaylar...

Tarihi Beylerbeyi Hamamı yeniden satışa çıkarıldı. İşte istenen rakam!

Daha önce 2014 yılında satışa çıkarılan ve o tarihte 11 milyon lira istenen tarihi Beylerbeyi Hamamı bir kez daha satışa çıkarıldı. O tarihte 8 hissedarı olan hamamın bugün 19 hissedarı bulunuyor ve istenilen para 48 milyon lira.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi Bilgin Sok, Hamam Cad. ve Güzel Sok. Arasında Kalan 4,84 ha. Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İMKON müteahhitlere fiyat farkı düzenlemesi taleplerini açıkladı!

İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, kamu müteahhitlerine fiyat farkı verilmesine ilişkin düzenlemeyle ilgili "TBMM'ye sunulan sektörün hiçbir talebini karşılamayan, sektörü krize sürükleyecek teklifi kabul etmiyoruz" açıklamasında bulundu.

Emlak ofisi açılırken nelere dikkat edilmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlak ofisi açacak girişimcilere nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini madde madde anlattı.

Ogarite Turizm Hizmetleri Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ogarite Turizm Hizmetleri Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Salamah tarafından açıldı.

Gebze-OSB metro hattı 2023'te hizmete açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın 2023 senesinde Gebze-OSB metro hattının hizmete açılacağını dile getirdi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, Bilgin Sokak, Hamam Caddesi ve Güzel Sokak Arasında kalan 4.84ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kocaeli Derince'ye yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince'de yeni hizmet binası inşa edildiğini açıkladı. Belediyeye ait yeni hizmet binası 2022 yılında hizmete girecek. 

Tokat Mustafa Ağa Hamamı restorasyon işi ihalesi 10 Aralık'ta!

Tokat İl Özel İdaresi tarafından Tokat Merkez Mustafa Ağa Hamamı restorasyon edilecek. Restorasyon işi ihalesi 10 Aralık 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleşecek.

Düşük faizli konut kredisi 'fırsatçılığa' dönüştürülmesin talebi!

İMKON ve TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı Tahir Tellioğlu, konut kredisi faizlerinin düşmesinin inşaat sektörüne can suyu olduğunu belirtti. Tellioğlu, faizi fırsatçılığa çevirenlere uyarılarda bulundu...

tahir ağa hamamı restorasyon Haberi

tahir ağa hamamı restorasyon

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, projenin ilkbahar aylarında tamamlanacağını ve tarihi mirasın yeni dönemde kültür merkezi olarak hizmet vereceğini söyledi.


Gün saymaya başlandı 

Bursa’nın turizmden hak ettiği payı alması için Cumhuriyet dönemi sivil mimarlık örneği yapılardan Osmanlı eserlerine, 2300 yıllık Bitinya surlarından 8500 yıllık arkeoparka kadar her alanda tarihi ve kültürel miras çalışmalarını başarıyla sonuçlandıran Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’da harabeye dönen 2 asırlık bir eseri daha ayağa kaldırmak için gün saymaya başladı. Kent merkezindeki tarihi eserlerin tamamına yakınını yenileyerek halkın kullanımına sunan, ilçelerde de birbirinden farklı yapılardaki benzer faaliyetleri sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Zeytin Hali’nin hemen arkasında bulunan Tahir Ağa Hamamı’ndaki restorasyon ve rekonstrüksiyon çalışmalarını hızlandırdı.


Bursa tamam, sıra ilçelerde 

Büyükşehir Belediyesi olarak tarih başkenti Bursa’daki tüm medeniyetlerin izini ortaya çıkartma konusundaki çalışmaları hızla...