24 / 04 / 2024

tahir telloülu 15 temmuz açıklaması

tahir telloülu 15 temmuz açıklaması

İMKON Genel Başkanı Tellioğlu, 15 Temmuz Millet Bayramı'nın 1. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Konut ve kira fiyatları neden artıyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 5 maddede açıkladı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu konut ve kira artışlarına ilişkin açıklama yaptı. Tellioğlu konut ve kira artışlarının neden arttığını 5 maddede açıkladı. İşte detaylar...

Tahir Tellioğlu yeniden İMKON Başkanı oldu!

İMKON'nun 4'üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda gerçekleştirilen seçimle Tahir Tellioğlu yeniden İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı oldu.

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tahir Tellioğlu, çimento ve demirde fiyat düzenlemesi talep etti!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat girdilerinde fahiş fiyat artışları yaşandığını dile getirerek, demir, çimento ve beton üreticilerinin acil fiyat düzenlemesine gitmesi gerektiğini söyledi.

Ağaoğlu'ndan Bodrum'da 1 milyar dolarlık proje!

Ağaoğlu, 15 yıl önce satın aldığı 10 bin dönümlük Bodrum arazisinin üzerinde yeni projesine başlıyor. 1 milyar dolarlık yatırımla etaplar şeklinde inşa edilecek proje, orta gelir grubuna hitap ediyor.

Kazım Köseoğlu: AVM açmak yerine satın alma yapacağız!

Esas Gayrimenkul, Adana'da 150 milyon dolarlık yatırımla AVM açtı. Ancak kısa vadede yeni AVM yatırımı planlamıyor. Hedef doğru fiyatla satın alma yapmak. Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, 15 milyar dolarlık borcun sektörü çok zorladığını söylüyor...

Tahir Tellioğlu'nun acı günü! Kardeşi Turgut Tellioğlu vefat etti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İnşaat Müteaahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu'nun kardeşi Turgut Tellioğlu vefat etti.

Tahir Tellioğlu: Ülkemizi kaldığımız yerden tekrar kalkındırma zamanı geldi!

İMKON Genel Başkanı ve TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclis Başkanı Tellioğlu, 31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu...

Adapazarı'nda 15 yılda hiç bir tarım arazisi imara açılmadı!

Adapazarı Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda, konuşan Saadet Partisi Meclis Üyesi Hayrettin Hacıbektaşoğlu, ''15 yılda hiç bir yerde tarım arazisini imara açmadık'' diye konuştu.

İNTES Başkanı Celal Koloğlu Milli Birlik Günü'nü değerlendirdi!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde açıklamalarda bulundu. Koloğlu,  '' İş dünyası olarak 'daha çok yatırım, daha çok üretim, daha çok istihdam' hedefimiz olmalı'' dedi. 

Tahir Tellioğlu'ndan demir fiyatlarını düşürün çağrısı!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, demir fiyatlarını düşürecek adımlar atması çağrısını yineleyerek "Hükümet kendi takdir enstrümanlarıyla demir fiyatlarını muhakkak düşürmelidir, aksi takdirde sektör krize sürüklenmektedir"dedi..

Mine Kalpakçıoğlu Ulus'a taşındı!

TIME Halkla İlişkiler'in sahibi Mine Kalpakçıoğlu 15 yıl oturduğu Kandilli'deki villasından Ulus'ta, Boğaz manzaralı bir siteye taşındı.

tahir telloülu 15 temmuz açıklaması Haberi

tahir telloülu 15 temmuz açıklaması

TOBB Türkiye İnşaat Sektör Meclis Başkanı ve İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, 15 Temmuz Millet Bayramı'nın 1. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.  Tellioğlu mesajında, 15 Temmuz 2016 gecesinin, milletin demokrasiye, milli iradeye, bayrağına, istiklal ve istikbaline, vatanına canı pahasına sahip çıktığı ve yurdun her yerinde‬ ayrı ayrı destanlar yazdığı müstesna bir gece olduğunun altını çizdi.‬


MİLLETİMİZİN HER FERDİNİ BUGÜN MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın milletimize yaptığı "Meydanlara çıkın!" çağrısı ve yurdun her noktasında aynı anda minarelerden okunan Selaların milletimizi dirilttiğini ve ayağa kaldırdığını söyleyen Tahir Tellioğlu, ‬mesajında şu ifadelere de yer verdi:


“‪O gece milletimizle birlikte, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Polis Teşkilatımızın onurlu ve şerefli mensuplarının eşsiz mücadeleleri ile hain saldırı bertaraf edilmiş. Ancak hainlerle yaşanan mücadelelerde 248...