28 / 03 / 2024

Tai Grup İnşaat adres

Tai Grup İnşaat adres

 Tai Grup İnşaat İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl İnce ve İlker Şengül ortaklığında kuruldu. 

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köksallar Grup İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Made In Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Engin Özel tarafından kuruldu.

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

ICC Grup İnşaat'ın acı günü! İsmail Karataş vefat etti!

ICC Grup İnşaat ortaklarından Cem Karataş ve Can Karataş'ın babaları ve Gülizar Karataş'ın eşi İsmail Karataş vefat etti. 

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!  

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Gün Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şemsettin Gün tarafından kuruldu. 

Tai Grup İnşaat İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Tai Grup İnşaat İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl İnce ve İlker Şengül ortaklığında kuruldu. 

Özmertaş Grup İnşaat Gıda Tekstil Maden Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmertaş Grup İnşaat Gıda Tekstil Maden Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muammer Çelik tarafından 30 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Sultangazi, 50.Yıl Mahallesi'nde kuruldu.

Kuzey Grup İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Grup İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurhan Demirci tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim'de Esenler, Fevzi Çakmak Mahallesi, Atışalanı Caddesi'nde kuruldu.

GRS Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GRS Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fırat Giresunlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi, Bağ Sokak'ta kuruldu.

Tai Grup İnşaat adres Haberi

Tai Grup İnşaat adres

Tai Grup İnşaat İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Anıl İnce ve İlker Şengül ortaklığında kuruldu. 

Tai Grup İnşaat İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Tai Grup İnşaat İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Cevizli Mahallesi Zuhal Cad. A2 Blok No:46 B/88 Maltepe