26 / 04 / 2024

taksim cumhuriyet caddesi

taksim cumhuriyet caddesi

Taksim Cumhuriyet Caddesi'nde Topçu Kışlası'na ait olduğu düşünülen bir kemer bulunması sonucu duran çalışmalar devam ediyor...

Taksim Cumhuriyet Caddesi’nde dalış tünelindeki kazı durduruldu!

Taksim Cumhuriyet Caddesi’ndeki dalış tüneli kazısı sırasında ortaya çıkan tarihi yapının etrafındaki kazı çalışması şimdilik durduruldu

Taksim çalışmalarında yerin altında duvar kalıntıları bulundu!

Taksim yayalaştırma çalışmaları kapsamında yapılan kazılarda yerin altında duvar kalıntıları ortaya çıktı...

Taksim tünel inşaatına arkeologlardan önce iş makinaları başladı!

Taksim'de önce arkeologların araştırma yapmasına ilişkin tartışmalar sürerken, iş makinaları çalışmaya başladı...

1941 Taksim ile Mete Caddesi'ni birbirine bağlayan yol için 85 bin lira bütçe ayrılmış!

1941 yılında Taksim Taşkışla ile Mete Caddesi'nin birbirine bağlayan yolun asfalt çalışması için toplamda 85 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Erzurum Palerium AVM kiraya veriliyor! İhalesi 2 Kasım'da! 

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan Palerium AVM kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'ye müjdeli haberler verdi!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Cumhuriyet Caddesi'nde düzenlenen mitinginde önemli açıklamalar yaptı. 

Vakıf Katılım'ın Yalova şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Yalova Rüstempaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki şubesini açtı. Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş, "Türkiye'nin farklı noktalarında 100 şubeye ulaşıp, bin 200 çalışanı istihdam etmeyi hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

Erzurum Kuşkay İş Merkezi 11.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan Kuşkay İş Merkezi 11 milyon 535 bin 413 TL bedel ile icradan satılıyor. 

Osmangazi'de kaçak yapılaşmaya taviz yok!

Osmangazi Belediyesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ve çay ocağı olarak kullanılan kaçak prefabrik yapıyı kaldırdı.

Hakkari'de dükkan kiraları 2 bin 500 TL'den başlıyor!

Hakkari'nin Merkez ilçesi Cumhuriyet Caddesi'nde kira fiyatları ise 2 bin 500 TL'den başlıyor, büyüklüğüne göre 10 bin TL'ye kadar çıkıyor. Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, bölgedeki gelişimlerden bahsetti.

Bodrum'da 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Muğla Bodrum Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan gayrimenkul satışa sunuluyor..

Manisa Cumhuriyet Mahallesi'nde ikinci etap çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kula ilçesinin Cumhuriyet Caddesi’nde ikinci etap yol çalışmaları başlatıldı.

Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi yeni kimliğini kazanacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı. İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Projesi'ni ve 3 köy 3 meydan projesinden bahsetti.

Manisa Köprübaşı'nda cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesinde meydan, meydana cephe veren binalara ait cephe sağlıklaştırma projesi ve Cumhuriyet Caddesi yol ve tretuvar düzenleme projelerini tamamlayarak, projelerin uygulamaya geçilmesi için çalışmalarına başladı.

Manisa Cumhuriyet Caddesi için gün sayılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Kula'nın trafik yükünü azaltacak Cumhuriyet Caddesi'nde temel çalışmalarında sona gelindi Dev proje gün sayıyor.

taksim cumhuriyet caddesi Haberi

taksim cumhuriyet caddesi

Taksim Meydanı'nda devam eden çalışmalar sırasında Cumhuriyet Caddesi'nde Topçu Kışlası'na ait olduğu düşünülen bir kemer bulundu. İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Emre Bilgili kemerle ilgili, tespit edilen kalıntıların mimari özelliklerinin ve fonksiyonlarının anlaşılması için İstanbul Arkeoloji Müzeleri Müdürlüğü denetiminde belgeleme çalışmalarının yapılacağını söyledi. Bilgili, kalıntıların dışındaki alanda çalışmaların devam etmesine karar verildiğini...