18 / 04 / 2024

Taksim İlkyardım Hastanesi ulaşım

Taksim İlkyardım Hastanesi ulaşım

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Taksim'de bulunan Taksim İlkyardım Hastanesi'nin 1-1.5 ay içinde Gaziosmanpaşa'ya taşınacağını bildirdi. Daha sonra yıkılacak hastanenin yerine 200 yataklı yeni hastane yapılacak...

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi'nin Arifiye'de bulunan eski hizmet binasının yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Hastanenin yeni adının Sadıka Sabancı Hastanesi olacağı açıklandı. 

Taksim İlkyardım'da hasta kabulü başladı!

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yeniden hizmete açıldı. 250 yatak kapasitesi ile hizmet verecek olan hastanede, poliklinikler ayakta hasta kabul etmeye başladı. 

Taksim İlkyardım Hastanesi 11 Haziran'da açılıyor!

2015 yılında yenilenmek için yıkılan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 11 Haziran'da hizmete girmesi planlanıyor...

TGÜB'ten Taksim İlkyardım Hastanesi Yangını açıklaması!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) 5 Nisan Perşembe günü İstanbul Gaziosmanpaşa’daki Taksim İlkyardım Hastanesi’nde meydana gelen yangın felaketine ilişkin basın açıklaması yaptı..

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakında hizmete başlayacak!

Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yangın dolayısıyla hizmetlere ara verilmişti. İstanbul İl Sağlık Müdürü Memişoğlu, hizmetlerin en kısa sürede yeniden başlayacağını açıkladı. 

Taksim İlkyardım Hastanesi 3 ay içinde yeniden açılacak!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, "Şuanda çalışmalarımızı yapıyoruz. Allah nasip ederse en geç 3 ay içinde bu hastaneyi yeniden aynı şekilde faaliyete geçireceğiz" diye konuştu.

Serel Yapı'dan Taksim İlkyardım Hastanesi açıklaması!

Gaziosmanpaşa'daki Taksim İlkyardım Hastanesi'nin taşındığı binayı yapan inşaat şirketi inşaatı kurallara ve şartnamaye uygun yaptığını savunurken yalıtım malzemesinde sorun olduğu söylüyor..

Taksim İlk Yardım Hastanesi 2018'de açılacak!

2015 yılında yıkımı gerçekleştirilen Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni yapılan binası son hali görüntülendi. 

Taksim Tasarım Ve Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Tasarım Ve Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Banu Çınar ve Hüseyin Çınar tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yeni Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sona doğru!

Kamuoyunda "Taksim İlkyardım" olarak bilinen Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, depreme dayanıklı ve modern şekilde inşa edilen binasıyla Nisan 2018'de hizmet vermeye başlayacak.

Taksim İlkyardım Hastanesi’nde sona gelindi!

Merkezi konumu ve ismi nedeniyle İstanbul’un en çok bilinen kamu hastanelerinden olan olan Taksim İlkyardım Hastanesi’nde kaba inşaat bitmek üzere.

Samatya Devlet Hastanesi, Beylikdüzü'ne taşınıyor!

İstanbul’un önemli kamu hastanelerinden Taksim İlkyardım Hastanesi, Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin taşınmasına yönelik tepkiler sürerken, Samatya Devlet Hastanesi’nin de Beylikdüzü’ne taşınacağı ortaya çıktı.

Taksim İlkyardım Hastanesi ulaşım Haberi

Taksim İlkyardım Hastanesi ulaşım

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Taksim İlkyardım Hastanesi'nin 1-1.5 ay içinde Gaziosmanpaşa'ya taşınacağını, ardından bu hastaneyi yıkıp yeniden yapacaklarını söyledi. İl Sağlık Müdürlüğü yeni hastanenin 200 yataklı olacağını bildirdi. 

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası'nca, Topkapı 1453 Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar programında tüm sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Müezzinoğlu, burada basın mensuplarının çeşitli konulardaki sorularını yanıtladı. 

Taksim İlkyardım Hastanesi'nin taşınmasıyla ilgili soruya Müezzinoğlu, "1-1,5 ay içerisinde biz Gaziosmanpaşa'daki hastanemizi devralacağız. Zaten bütün tıbbi donanımı ve malzemeleri hazır bekliyor. Kurban Bayramı öncesinde hastanemizi açmayı planlıyoruz. Onu açtıktan sonra Taksim İlkyardım'ı yıkıp yeniden yapacağız" diye konuştu. 

Müezzinoğlu, Tam Gün Yasası ile ilgili ne gibi değişiklikler olacağı yönündeki bir soruya, doktorların bütün emeklerini, birikimlerini mesai içinde hastalarına aktarabileceklerini, mesai sonrası ise üniversitelerinde muayenehaneleri gibi çalışabileceklerini söyledi....