28 / 03 / 2024

taksime cami yapılması

taksime cami yapılması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Taksim'e cami yapılması için kamulaştırma çalışmasının başladığını söyledi...

Müteahhitlerin talip olduğu arsasını cami yapılması için bağışladı!

Kırşehir’in Kaman ilçesinde bir hayırsever, arsasını cami yapılması şartıyla Türkiye Diyanet Vakfına (TDV) bağışladı.

Sivas Kızılırmak İlkokulu'nun yıkılıp cami yapılması mecliste!

Sivas'ta bulunan Kızılırmak İlkokulu'nun yıkılarak yerine cami yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Karasu konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yapılması planlanan cami mecliste!

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi içerisine yapılması planlanan cami meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İBB'den "Su Ada'ya cami yapılsın" önerisine açıklama!

İBB'den "Su Ada'ya cami yapılsın" önerisine açıklama geldi. İBB Başkanı Kadir Topbaş: "Galatasaray Adası'na cami yapılması gündemimizde olmadığı gibi bir çalışma içinde de değiliz" dedi.

Su Ada'ya cami mi yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Su Ada'ya cami yapılmasının gündemde olmadığını belirtti.

Samsun'da okul yerine cami yapılmasına onay çıkmadı!

Samsun'da 30 dönüm arazi üzerinde yer alan Samsun Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi'nin bulunduğu alana cami yapılması kararına onay çıkmadı. Okul eski alanına taşınacak.

Aksu Atatürk Mahallesi'ne okul ve cami yapılacak!

AKSU Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi'ne okul, cami, park ve pazar alanı yapılması için çalışma başlatıldı.

Balıkesir Hanay Camii için asansör yapılması istendi!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, ilginç mimarisi ile ilgi çeken 273 yıllık Hanay Cami için asansör yapılması istendi. Cami 1743 yılında Hacı Ali Ağa tarafından yaptırıldı.

BM Yunanistan'a cami yapılması için uyarılarda bulundu!

Türkiye, Birleşmiş Milletler'de (BM) Yunanistan'daki insan hakları durumunun incelendiği oturumda, başkent Atina'ya yapılması kararlaştırılan cami projesinin yerine getirilmesi ve Müslümanlara mezarlık tahsis edilmesi tavsiyesinde bulundu.

Merkez Bankası'nın Levent'teki arazisine cami mi yapılacak?

Merkez Bankası’nın, Levent’teki en değerli arazisine cami yapılmasını isteyen Beşiktaş Müftülüğü, plan değişikliği yapılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) başvurdu.

Şanlıurfa'da yeni cezaevine 150 kişilik cami yapılacak!

anlıurfa’nın Hilvan İlçesi sınırları içinde yapımı devam eden Cezaevi’ne 150 kişilik cami yapılması için yer tespiti yapıldı. Cezaevi Müdürü ve yüklenici firma yetkilileri,Cezaevi İnşaatı ve yapılacak olan Cami yeri hakkında bilgi verdi.

Atina'ya cami yapılmalı milli güvenlik açısından önemli!

Attiki Eyalet Başkanı Duru: "Atina’da cami yapılması milli güvenlik açısından gerekli" dedi. Yunanistan’da, Attiki Eyaleti Başkanı Rena Duru, başkent Atina’ya cami yapılmasının ülkenin milli güvenliği açısından bir ihtiyaç olduğunu belirtti.

Atina'da cami yapımı Çevre Bakanlığı'na takıldı!

Yunanistan’ın başkenti Atina’da yapılması kararlaştırılan ancak itirazlar nedeniyle inşaatı bir türlü başlamayan cami projesinin bu kez Yunanistan Çevre Yeniden Yapılanma Bakanlığı’na takıldığı bildirildi.

taksime cami yapılması Haberi

taksime cami yapılması

İspanya'ya giderken uçakta konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2007 yılında dönemin Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt ile Dolmabahçe Sarayı’nda yaptığı görüşmenin, olağan bir görüşme olduğunu belirtip, "Sadece o değil birçok görüşme benimle birlikte mezara gidecek. Anılarımda bile yazmayacağım" ifadesini kullandı.


İstanbul Çamlıca'ya cami projesi için, "İçime sindi, belki maketinden anlaşılmıyor ama bittiğinde güzel olacak" diyen Erdoğan, Taksim'e de cami yapılması için bazı parsellerin kamulaştırıldığını...