16 / 04 / 2024

talas belediyesi yol genişletme çalışmaları

talas belediyesi yol genişletme çalışmaları

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Yukarı Talas’tan ve Tut kavşağından akan trafiğin Mevlana Mahallesine alternatif girişi olan Yenibağlar Caddesinde yol genişletme ve modernizasyonda sona geldiklerini söyledi...

Talas Belediyesi Kayseri'de konut imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 27 Eylül'de satışa çıkarıyor.

Talas Belediyesi Kayseri'de konut parseli satacak! Kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Talas'ta yer alan konut parselini satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 12 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Talas Belediyesi Kayseri'de taksitle arsa satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 6 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kayseri Talas Belediyesi'nden 34.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kayseri Talas Belediyesi, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü toplam 34 milyon 800 bin TL muhammen bedel ile satıyor...

Kayseri Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Talas Belediyesi tarafından İl Jandarma Komutanlığı içindeki 100 bin metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi için yarışma düzenleyecek. Düzenlenecek yarışma için başvurular başladı. 

Kayseri Talas Belediyesi'nden 16.6 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 21 gayrimenkulü 16 milyon 638 bin 500 TL'ye satıyor...

 Antalya Kepez'e modern okul müjdesi!

Kayseri Talas Belediyesi, Kepez'e 24 derslikli ortaokul inşa etmek için kolları sıvadı. 

Talas Belediyesi kiracıların 10 aylık kira borcunu sildi!

Kayseri Talas Belediyesi, pandemi döneminde faaliyetleri duran ve işleri durma noktasına gelen belediye kiracılarının 10 aylık borcunu sildi. 

Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Kayseri Talas Belediyesi, ilçede hayata geçecek olan millet bahçesi projesini yarışmayla belirleyecek. 

Kayseri'de 25.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri Talas Belediyesi, Talas Harman Mahallesi'nde 25 milyon 156 bin 281 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 9 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

Talas Belediyesi'nden 13.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Talas Belediye Başkanlığı, Mevlana Mahallesi'nde bulunan akaryakıt istasyonu ve arsanın satış bedeli 13 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Talas Belediyesi arsa satışından 10.7 milyon lira gelir elde etti!

Kayseri Talas'ta, Talas Belediyesi'ne ait olan 16 parça taşınmaz, açık artırma usulü ile ihaleye çıkarıldı. Taşınmazlardan 4'ünün satışı yapılırken, 12 parça taşınmaz ise pazarlığa bırakıldı...

Talas'ta kentsel dönüşümün önü açıldı!

Talas Belediyesi tarafından daha önce ilçe merkezini kapsayan ilk etap imar planı revizyonunun tamamlanmasının ardından, şimdi de kentsel dönüşümün ve yukarı mahallelerin yer aldığı ikinci etap imar revizyonu çalışmaları yapılıyor.

talas belediyesi yol genişletme çalışmaları Haberi

talas belediyesi yol genişletme çalışmaları


Kayseri Talas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ekipleri, Tablakaya Mahallesi Yenibağlar Caddesindeki yol genişletme ve modernize çalışmalarında sona geldi. 


Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırım, Yukarı Talas’tan ve Tut kavşağından akan trafiğin Mevlana Mahallesine alternatif girişi olan Yenibağlar Caddesinde yol genişletme ve modernizasyonda sona geldiklerini söyledi. Başkan Yıldırım, nüfusun yoğun olduğu Mevlana Mahallesine değişik güzergahlardan alternatif bağlantıları önemsediklerini belirterek, “Bu nedenle daha önce iki aracın yan yana geçemediği tek aracın zor geçebildiği Yenibağlar Caddesi artık daha modern bir hale dönüşüyor ve Mevlana Mahallesi ve anayurt bölgesinin alternatif yollarını çoğaltıyoruz. Havanın da mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıkta gitmesi nedeniyle çalışmalarımıza hız verirken Yenibağlar Caddesi üzerindeki Mehmet Akif Camisinin çevre düzenlemesi de bitme aşamasına geldi” dedi. 


Başkan Yıldırım, daha önce...