25 / 04 / 2024

talha görgülü adam eve

talha görgülü adam eve

DÜNYANIN en seksi oteli olarak tanıtılan Antalya-Belek'teki Adam&Eve açıldığı günden bu yana olumlu-olumsuz pek çok eleştiriye maruz kaldı. Otelin satılacağı iddia ediliyor.

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Herkes altını konuşuyor ama gümüş yatırımcıları da perişan! Böylesi ilk defa görülüyor..

Altın fiyatları geçen hafta 1739 dolara kadar yükselirken bu hafta 1664 dolara kadar düştü. Herkes altını konuşuyor ama gümüş fiyatları da dibe vurdu. Böylesi ilk defa görülüyor...

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

Altın değil, dolar hiç değil... Euro herkesin dilinde! Bu düşüş ilk kez görülüyor

Euro kurunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Herkesin dilinde olan euro en düşük seviyelerine bir yenisini daha ekledi. Euro dolar paritesinde ilk kez bu kadar büyük düşüş görülüyor.

Altın fiyatlarında 1980'den bu yana ilk kez böylesi görülüyor... Uzmanlar rekor rakamı açıkladı

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ederken ons tarafında büyük bir sıkışma olduğu görülüyor. Altın fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar için uzmanlardan rekor rakam açıklaması geldi.

''Gümüşte artık dip seviyeler görülüyor'' diyen İslam Memiş'ten hemen harekete geçin uyarısı! Gümüş bu kadar olacak

Gümüş fiyatları son zamanlarda bir hayli düşmeye başladı. Gümüşteki düşüş karşısında Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ''Gümüşte dip seviyeler görülüyor'' diyerek yatırımcılara ellerindeki fırsatı açıkladı...

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Gorgün tarafından kuruldu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Zabıtanın sarımsak tezgahına el koyduğu yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu

Ekonomik sıkıntılar içinde hayatını devam ettirmek için seyyar tezgahta sarımsak satan yaşlı bir adamın tezgahına zabıta ekipleri tarafından el konuldu. Olay sonrası yaşlı adamın gözyaşları Twitter'da gündem oldu.

Döviz piyasasında sakin seyir görülüyor!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), 2022 yılının ilk toplantısında faizi sabit tuttu, ardından döviz piyasasında sakin seyir görülüyor...

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Aksoy tarafından kuruldu.

talha görgülü adam eve Haberi

talha görgülü adam eve

Hatta, otel yabancı yayınlarda da kendine yer buldu. Özellikle İngiliz The Guardian gazetesi editörünün, oteli 70'li yılların gay porno filmlerine benzetmesi sektörde ciddi yankı uyandırdı. Daha çok otelin `seksapeli' üzerine kurulu eleştiriler, satılacağı fısıltılarına dönüştü.


Turizm kulislerinde konuşulanlara göre, şu ara bu fısıltılar had safhaya ulaştı. Dedikodunun kaynağı ise güney sahillerinde orta ölçekte turizm işletmeciliği yapan bir işadamı. Bu işadamı, geçtiğimiz günlerde gazeteye Antalya'da otel aradığına dair bir ilan vermiş. Orta ölçekli işletmecinin planı, kış aylarında 3-5 milyon dolara kelepir bir otel kapatmak. Ancak, ilanla ilgilenenler arasında Adam&Eve'in sahibi Kayı Grubu da varmış. Tabii, Kayı Grubu'nun 100 milyon euroluk Adam&Eve, teklifi bu işletmeciye birkaç beden büyük gelmiş, anlaşma sağlanamamış.