19 / 04 / 2024

Talu İnşaat adres

Talu İnşaat adres

Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu.

Talu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Talu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gönül Talu, Mehmet Burak Talu ve Fevzi Ömer Talu tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Adres 76 İnşaat Ambalaj Plastik Tarım Kimya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Adres 76 İnşaat Ambalaj Plastik Tarım Kimya Gıda Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Muharrem Güneş tarafından kuruldu.

Adres 34 İnşaat İş Makinaları Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Adres 34 İnşaat İş Makinaları Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Muharrem Güneş tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Talu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Talu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gönül Talu, Mehmet Burak Talu ve Fevzi Ömer Talu tarafından kuruldu.

Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu yeni şirket kurdu!

Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Sadi Göğdün vefat etti!

Doğuş Holding ve Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sadi Göğdün vefat etti. Doğuş Grubu, Şahenk Ailesi ve Gönül Talu taziye ilanı yayınladı. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Diva İnşaat Goldiva Familya adres!

Diva İnşaat Goldiva Familya adres bilgisi haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede 328 konutun yanı sıra 15 cadde mağazası ve restoran katı bulunuyor. 

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Necati Yirmibeşoğlu vefat etti!

Eski İGMD Başkanlarından Cemal Yirmibeş’in kardeşi, Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Talu'nun kayınpederi Necati Yirmibeşoğlu vefat etti.

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Talu İnşaat adres Haberi

Talu İnşaat adres

Türkiye’de müteahhitlik ve mühendislik hizmetleri ile faaliyet gösteren Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyeleri Gönül Talu ve Mehmet Burak Talu bugün yeni şirket kurdu. 

Talu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gönül Talu, Mehmet Burak Talu ve Fevzi Ömer Talu ortaklığında kuruldu. 

Talu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır:
A - İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı ( fabrika , atölye ,vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile , Hastane, okul , otel , işyeri , mağaza , alış veriş merkezi, lokanta , kapalı spor tesisi , cami , kapalı otopark tuvalet , vb. inşaatını yapmak , yaptırmak , 
B- İkamet amaçlı binaların inşaatı ( Müstakil...