19 / 03 / 2024

Tam Capital Gayrimenkul adres

Tam Capital Gayrimenkul adres

Tam Capital Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Abed Alhaleem A.Dababseh tarafından kuruldu.

Çin'de konut fiyatları tam 9 aydır düşüyor!

Büyük bir emlak kriziyle boğuşan Çin'de gayrimenkul sektöründe süregelen borç problemleri ve yatırımlardaki azalışa paralel şekilde konut fiyatları da tam 9 aydır düşüş gösteriyor. 

Capital İnvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Capital İnvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdukahar Koylun ve Kayyum İzbasar ortaklığında kuruldu.

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektöründe 2022'de dev zarar! Tam 20 milyar 908 milyon TL!

Türkiye'deki firmaların bilançolarına göre toplam aktif büyüklükleri geçen sene 26 trilyon 351 milyar 610 milyon Türk Lirası şeklinde hesaplandı. Aktarılan detaylara göre, en yüksek net kar imalat, en yüksek net zarar ise gayrimenkul sektöründe...

Tenx Capital Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tenx Capital Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Vusal Ahmadov tarafından kuruldu.

Belediyeden büyük fırsat! Tek bir ilçede tam gayrimenkul satacak!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir'de yer alan 8 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte söz konusu satış ihalesi ile ilgili detaylar...

Belediyeden yeni yıl fırsatı! Tam 15 adet gayrimenkul satacak!

Nevşehir Belediye Başkanlığı, Nevşehir'de yer alan 15 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte detaylar...

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Selin Doğan tarafından kuruldu.

Mika Capital Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mika Capital Gayrimenkul Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mırza Karagıc tarafından kuruldu.

Thm Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thm Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Tamım Alkhoulı tarafından kuruldu.

Yabancıların Antalya'daki gayrimenkul yatırımları tam gaz! Antalya'dan en çok Ruslar ve İranlılar ev aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, son 5 senede (2017-2021) Antalya'da yabancılara 41 bin 715 adet konut satıldığına dikkat çekti ve vatandaşları Antalya'da en çok gayrimenkul alan ülkelerin ilk sıralarında Rusya, İran ve Almanya'nın yer aldığını belirtti.

Ta Cle Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ta Cle Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da De Almeda Selıgmann Capital AG tarafından kuruldu.

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de Hakan Çetin, Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Tam Capital Gayrimenkul adres Haberi

Tam Capital Gayrimenkul adres

Tam Capital Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Abed Alhaleem A.Dababseh tarafından kuruldu.

Tam Capital Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü malın alımını, satımını, kiralamasını, ithalatı ve ihracatını yapmak.

Tam...