27 / 04 / 2024

tanapı kim yapıyor

tanapı kim yapıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı'na ortaklık için başvuran bir, iki firma ile görüşeceklerini bildirdi.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Twitter Türkiye'de de altın tik dönemi başladı! Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı!

Elon Musk'ın satın alınmasının ardından Twitter'da "Altın Tik" dönemi başladı ve yapılan değişikliklerle gündeme geldi. Mavi, gri ve sarı tikleri kim alıyor? İşte yeni rozetlerin anlamı...

Pendik Sahil Konakları geleceğe yatırım yapıyor!

Pendik Sahil Konakları'nın yüzde 29'u inşaat, yüzde 71 'i ise peyzaj alanından oluşuyor. İstanbul'un çarpık kentleşmesini doğaya önem vererek ortadan kaldırmayı hedefleyen Pendik Sahil Konakları geleceğe de yatırım yapıyor.

Artaş İnşaat, Dubai Cityscape Fuarı'na 6 projeyle çıkarma yapıyor!

Türk inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Artaş İnşaat, Dubai Cityscape fuarına 6 projeyle çıkarma yapıyor.

Suriyeliler ihtiyaç sahibi vatandaşların tamirat işlerini yapıyor!

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye yerleşen ve burada yaşamını sürdüren bir grup Suriyeli, Türkiye'nin kendilerine hoşgörüyle yaklaşmasına ve kapılarını açmasına teşekkür etmek için ihtiyaç sahibi Türk vatandaşlarına ulaşıp evlerinin tamirat işlerini yapıyor.

Arap turistler Doğu Karadeniz'de konut yatırımı yapıyor!

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "Arap turistlerin Doğu Karadeniz'e ilgisi sürüyor. Arap turistler yaklaşık 100 bin dolar ödeyip konut yatırımı yapıyor." dedi.

ERA Gayrimenkul, İzmir’e çıkarma yapıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, franchise seminerleri ve eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. 14 Temmuz Perşembe günü 3 ayrı etkinlik ile ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir’e çıkarma yapıyor.

Şanlıurfa'da 3 ilçeye semt pazarları yapıyor!

Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir, Akçakale ve Ceylanpınar'da semt pazarları yapıyor.

Metal Yapı Konut İstanbul'da arsa stoğu yapıyor!

Türkiye'de ve özellikle de İstanbul'da gayrimenkul projesi geliştirmenin en önemli zorluğu arsa bulma sorunu. 1 milyar doların üzerinde inşaat yatırımı yapan Metal Yapı Konut İstanbul'da arsa stoğu yapıyor.

Ankara'daki parklara tarihi Ankara evleri yapıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kendi atölyelerinde üretilen malzemelerle, özgün mimariye bağlı kalarak, parklara tarihi Ankara evleri yapıyor. Peki tarihi Ankara evleri hangi parklara yapılacak?

Afyon Mahallem Spor Yapıyor Projesi'nin ilk etabı hayata geçiriliyor!

Afyonkarahisar Belediyesi, Mahallem Spor Yapıyor projesinin ilk etabını Akarçay kenarında hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, inşaat çalışmaları devam eden tesiste incelemelerde bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Silopi'de yeni imar çalışması yapıyor!

Kalkınma Bakanı Yılmaz: "Hükümet terör olaylarının yaşandığı bölgelere büyük yatırımlar yapıyor. Daha iyi daha yaşanılabilir bir Silopi ve Şırnak'ı el birliği ile oluşturacağız" dedi.

Katarlılar Türkiye'de gayrimenkul, inşaat ve turizm yatırımları yapıyor!

2005-2015 yılları arasında yaklaşık 450 milyar dolarlık yurt dışı yatırımı gerçekleştiren Katar'ın geçen yılki dış yatırımları ise 19 milyar doları buldu. Katar, Türkiye'de medyadan tekstile, bankacılık ve gayrimenkulden enerjiye kadar yatırım yapıyor.

tanapı kim yapıyor Haberi

tanapı kim yapıyor

Enerji ve Tabbi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı'na (TANAP) ortaklık için başvuran bir, iki firma ile görüşeceklerini bildirdi.  


Yıldız, "STEAM Geopolitical Energy Arena" konferansında yaptığı konuşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 


TANAP gibi büyük projelerin gerçekleşeceğine olan inanç arttıkça taleplerin de arttığını belirten Yıldız, "Somut manada görüşeceğimiz bir iki firma olacak. Bu firmaların da halka açık olmaları ve dünya piyasalarında yer almaları sebebiyle ancak bu açıklamaları kendileri yaptığında değer kazanacaktır" dedi.  


"Böyle bir talebi Türkiye sağlayacak değil"


Türk Akımı projesinin ne kadarlık kısmının Türkiye'nin iç ihtiyacına yönelik olduğuna ilişkin soru üzerine Bakan Yıldız, dört boru hattından gelecek olan toplam 63 milyar metreküplük doğalgazın 15 milyar 750 milyon metreküpünün Türkiye'nin iç ihtiyacı ile ilgili olduğunu söyledi. 


Yıldız, diğer...