24 / 04 / 2024

Taner Kınış adres

Taner Kınış adres

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Taner         Kınış tarafından kuruldu.

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Taner         Kınış tarafından kuruldu.

Çayyolu Koru Mahallesi sakinlerinden Ahmet Taner Kışlalı Parkı tepkisi!

Koru Mahallesi sakinleri, Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nın bir bölümünün Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü’ne verilmesine tepki gösterdi.

Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Ahmet Taner Kışlalı mahallesinde lavanta, kekik, yasemin ile defne yaprağı kokularının yayılacağı 19 bin metrekarelik yeni bir park kuruyor. 350 ağacın dikileceği park, aynı zamanda seyir teraslarıyla kentlilerin yeni buluşma noktası olacak.

İzmir Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1999 yılında uğradığı bombalı saldırıda hayatını kaybeden Kültür eski bakanlarından Ahmet Taner Kışlalı’nın adını, Çiğli’de 19 bin metrekarelik alanda oluşturacak yeni semt parkında yaşatacak. Park, güçlü yeşil dokusuyla dikkat çekecek.

Bursa Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nın isim değişikliğine itiraz!

Bursa'da 'Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nın adınının '15 Temmuz Milli İrade Meydanı' olarak değiştirilmesine CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu itiraz etti.

Büyükçekmece Gölü, molozların döküldüğü adres haline geldi!

Megakentin en önemli su havzalarından Büyükçekmece Gölü, hafriyat atıklarından oluşan molozların döküldüğü adres haline geldi. Belediye Başkanı Hasan Akgün, gölün ekolojik dengesini de etkileyen moloz yığınlarına tepki gösterdi.

Gülpark Suits Küçükçekmece adres!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Gülpark Suits Küçükçekmece adres bilgileri kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

2004 yılında Abdülmecid Efendi Köşkü'nün açılışı yapılmış!

2004 yılında Yapı Kredi'nin 60. yıl kutlamasıyla birlikte Abdülmecid Efendi Köşkü'nün açılışı yapılmış. Bağlarbaşı Korusu'nda Hidiv İsmail Paşa tarafından yaptırılan köşk, Sultan Abdülhamid tarafından Abdülmecid Efendi için satın alınmış.

Özhan Aşkın Öztürk: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmasın!

Gebze Mimarlar Odası Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, ilçede yapılması düşünülen kentsel dönüşümle ilgili olarak, "Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmasın" dedi, yetkilileri uyardı.

Solemar Adabükü Villaları adres!

Ev tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Solemar Adabükü Villaları adres bilgileri kapsamında Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor.

Kınık Rüzgar Enerji Santrali imar planı askıda!

İzmir Kınık ilçesi, Bağalan, Mıstıklı ve Kocaburun köyleri sınırları içerisinde Esinti Enerji Üretim Tic. ve San. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Rüzgar Enerji Santrali imar planı askıya çıktı...

Defter-i Hâkânî’de Kudüs kitabı yayımlandı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen Defter-i Hâkânî’de Kudüs Projesi ile “Defter-i Evkâf-ı Livâ-i Kuds-i Şerîf” isimli Kudüs Vilayeti Vakıfları Defteri kitap haline getirildi.

2000 yılında Turing, Ahmet Emin Yalman'ın köşkünü satacakmış!

2000 yılında vergi borcundan dolayı darboğazda olan Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu, sahibi olduğu Büyükada'daki Gazeteci Ahmet Emin Yalman'ın köşkünü 150 milyar liraya (3 bin 540 adet altın parası) satışa çıkaracakmış.

Taner Kınış adres Haberi

Taner Kınış adres

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli İle Taner         Kınış tarafından kuruldu.

Taner Kınış Mimarlık İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:

Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; MİMARLIK VE DANIŞMANLIK 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. 2- Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma...