29 / 03 / 2024

tapu ataşeliği açılacak ülkeler

tapu ataşeliği açılacak ülkeler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, tapu sistemi ve mülkiyet belirleme alanındaki çalışmaları yurt dışındaki vatandaşların da hizmetine sunduklarını belirterek, "12 ülkede daha açılacak temsilciliklerle yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza hizmetlerimizi en hızlı ve en kolay şekilde sunacağız."  dedi

Çiğli Tramvay Hattı’nın yüzde 80'i tamam! Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

İzmir'in önemli raylı sistem projelerinden olan Çiğli Tramvay Hattı’ndaki son durum merak ediliyor. Peki Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

Kara yolu kenarında açılacak iş yerleri için yeni dönem!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan "İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik"e göre; kara yolu kenarında açılacak iş yerleri için "Geçiş Yolu İzin Belgesi" alınması zorunluluğu getirildi.

Kilit pazarlara 12 tapu temsilciliği açılacak!

Türkiye, hem konut stokunu eritmek hem de döviz girişine katkı sağlamak amacıyla yurt dışında yaşayan vatandaşlara ve yabancılara dönük tapu açılımını genişletiyor. Dünyada bir ilke imza atılarak potansiyeli yüksek ülkelerin önemli yerlerinde ‘tapu temsilcilikleri’ açılacak.

Murat Kurum: 12 ülkede daha tapu ataşeliği açacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, tapu sistemi ve mülkiyet belirleme alanındaki çalışmaları yurt dışındaki vatandaşların da hizmetine sunduklarını belirterek, "12 ülkede daha açılacak temsilciliklerle yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza hizmetlerimizi en hızlı ve en kolay şekilde sunacağız."  dedi

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nın merakla beklediği  Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Putin’in Erdoğan’ı davet ettiği Kırım’daki cami 2020'de açılacak!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı davet ettiği Kırım’ın başkenti Simferepol’deki Cuma Camii 2020'de açılacak.

10 ülkede emlak ofisi açılacak!

Yabancıya konut satışını artırmak için toplam 10 ülkede 12 tapu temsilciliği açılacak. İlk tapu temsilciliği uygulaması Berlin’de başladı. Şimdi sırada Hollanda, İngiltere ve Rusya var...

Yapay zeka ile kimler işsiz kalacak? Kimlere iş alanları açılacak?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Yapay zeka ile kimler işsiz kalacak? Kimlere iş alanları açılacak?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 16 maddelik analizi...

Ankapark ne zaman açılacak? İşte o tarih!

Türkiye'nin Disneyland'i olarak adlandırılan Ankapark'ın ihalesi yapıldı. Peki Ankapark ne zaman açılacak?

Yurtdışına açılacak mağazalara yüzde 50 kira desteği!

Türk ürünlerinin dünyaya daha kolay açılarak markalaşabilmesinin önü açıldı. Yurtdışına açılacak mağazalara yüzde 50 kira desteği sağlanacak. 

Gerze Belediyesi Yaşlılar Evi projesi yıl içinde açılacak!

Gerze Beleediyesi tarafından hayata geçirilen Yaşlılar Evi projesi 2018 yılı içinde açılacak. Proje 25 odalı ve 50 yataklı olarak inşa ediliyor. 

300 OSB'ye çocuk kreşi açılacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, OSB'lerde çocuk kreşi açmak için harekete geçti. 

Türkiye’nin ilk Designer Outlet'i Vialand'de açılacak!

Gürsoy Grup ve Mc Arthur Glen Group tarafından Türkiye’nin ilk Designer Outlet'i açılacak. 50 milyon Euro yatırımla gerçekleştirilecek proje, İstanbul’un Vialand kompleksi içerisinde konumlanacak. Proje 2019 ilkbaharında kapılarını açacak.

tapu ataşeliği açılacak ülkeler Haberi

tapu ataşeliği açılacak ülkeler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün yılda yaklaşık 25 milyon vatandaşa hizmet sunduğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Kurum, Twitter hesabı üzerinden  videolu mesaj paylaşarak, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün kuruluşunun 173'üncü yılını kutladı.

Türkiye'nin en köklü kurumlarından birinin Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü olduğunu dile getiren Bakan Kurum, "Merkez ve taşra teşkilatımızda 20 bine yakın personelimiz, 24 tapu ve kadastro bölge müdürlüğümüz, 973 tapu müdürlüğümüz ve 81 kadastro müdürlüğümüz ile ülkemizin tüm il ve ilçelerinde yılda 9 milyona yakın işlem hacmi ve yaklaşık 25 milyon vatandaşımıza hizmet sunuyoruz." ifadelerine yer verdi.

Murat Kurum, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün vatandaşların mülkiyet haklarının ve güveninin teminatı olduğunu belirterek, sadece Türkiye'nin değil, Orta Doğu'dan Balkanlar'a 26...