29 / 03 / 2024

tarabya konak projeleri

tarabya konak projeleri

Türkiye’nin seçkin mimarlarından Adnan Kazmaoğlu tarafından tasarlanan ve İstanbul Tarabya'da hayata geçirilen Kırkkonak Trabaya projesinde satışlar devam ediyor.

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri ile görsel kirliliğin ortadan kaldırılacağını dile getirdi.

Konak ve Karşıyaka tramvayında süre doldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına yeni bir soluk kazandıracak önemli projeleri arasında gösterilen Konak ve Karşıyaka tramvay projesinde firmaya tanınan 3 yıllık süre doldu. Proje zamanında tamamlanmadı.

İzmir Konak'ta 2017 temel atma yılı olacak!

Konak Belediyesi’nin Mart ayı olağan meclis toplantılarının ilk oturumu Belediye Başkanı Sema Pekdaş başkanlığında gerçekleştirildi, toplantıda 2017 projeleri masaya yatırıldı.

Karşıyaka ve Konak Tramvayı'nda ray döşeme çalışmaları başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, 2015'te temelini attığı Karşıyaka ve Konak Tramvay Projeleri'nde ray döşeme çalışmaları bugün başlıyor.

Konak Belediyesi'ne TMMOB Şehir Plancıları Odası'ndan ödül!

Konak Belediyesi, hazırladığı ‘Saadet Mirci Evi’ ve ‘Radyo ve Demokrasi Müzesi’ projeleri ile TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından iki yılda bir düzenlenen ‘Raci Bademli İyi Uygulamalar Özendirme Ödülü’nün sahibi oldu.

Konak ve Karşıyaka tramvaylarına destek yüzde 85,45!

Konak ve Karşıyaka tramvay projeleri konusunda Ege Üniversitesi ile birlikte kapsamlı bir anket çalışması gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, ankete katılan işyeri sahiplerinden yüzde 83,67, hane halkından da yüzde 85,45 oranında destek gördü.

Sema Pekdaş: Konak Tünelleri durdurulmalı!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, hükümetin İzmir’e yönelik projeleri arasında yer alan inşaatı süren Konak Tünelleri nedeniyle yaşanan sorunları gündeme getirdi. Pekdaş, "Tüneller acilen durdurulmalı" dedi

İzmir Konak ve Karşıyaka tramvay projeleri hayata geçiriliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Konak ve Karşıyaka tramvayları ihalesine İspanya - Polonya ortak konsorsiyumu tarafından yapılan itirazı KİK reddetti. İzmir Büyükşehir Belediyesi, ihaleyi kazanan firmaya sözleşme daveti yapacak...

Konak ve Karşıyaka Tramvay projeleri hayata geçiriliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Konak ve Karşıyaka tramvayları ihalesine İspanya - Polonya ortak konsorsiyumu tarafından yapılan itirazı KİK reddetti. İzmir Büyükşehir Belediyesi, ihaleyi kazanan firmaya sözleşme daveti yapacak.

Konak ve Karşıyaka tramvay projeleri onaylandı!

Konak ve Karşıyaka tramvay projelerinin Bakanlar Kurulu'ndaki imza süreci de tamamlanırken Poligon-Fahrettin Altay metro istasyonları için istenen keşif artış talebine de Ankara'dan onay çıktı...

Tarabya Kırk Konak Villaları'nda maksimum 3 milyon 450 bin TL!

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Kırkkonak Tarabya projesinde fiyatlar 1 milyon 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

İstanbul’un lüks “konak” projeleri!

İstanbul’un farklı semtlerinde konforlu yaşamın tüm ayrıntılarını içinde barındıran lüks konak projesi bulunuyor. Eğer sizde sultanlara layık bu yaşamın bir parçası olmak istiyorsanız işte tüm detaylarıyla o projeler…

Kırk Konak Tarabya'da 1 milyon 330 bin liraya lüks konut!

Tarabya'da hayata geçirilen Kırkkonak Evleri'nde konut satışları devam ediyor... Projede teslimler 2013 yılının Mayıs ayında yapılacak...

tarabya konak projeleri Haberi

tarabya konak projeleri

Beyaz İnşaat ve Çiftkurtlar ortaklığında Tarabya'da 11 dönüm alan üzerinde 8 blokta 40 dairenin yer aldığı Kırkkonak Tarabya projesinin temelleri 2011 yılında atıldı.


Teslimlerinin 2013 Mayıs ayında yapılacağı projede farklı beğeni ve ihtiyaçlara göre Gözde, Güzide ve Nadide olarak isimlendirilen 3 ayrı blok tipi bulunuyor.


3+1, 4+1 ve 6+1 şeklinde daire seçeneklerinin yer aldığı Kırkkonak Tarabya'da daireler;


- 170-193 metrekare arasında değişen 3+1 daireler 1 milyon 330 bin TL ile 1 milyon 430 bin TL


- 190 metrekarelik 4+1 daireler 2 milyon 200 bin TL ile 2 milyon 360 bin TL


- 322 metrekarelik 6+1 daireler 2 milyon 740 bin TL 2 milyon 920 bin TL arasında değişen fiyatlardan satılıyor. 


Konut kredisi kullanımına uygun olan dairelere istenildiğinde yüzde 30 peşinatla yüzde 0,5 faiz oranı ile...