25 / 04 / 2024

Kırk Konak Tarabya'da 1 milyon 330 bin liraya lüks konut!

Kırk Konak Tarabya'da 1 milyon 330 bin liraya lüks konut!

Firma: Beyaz İnşaat ve Çiftkurtlar ortaklığı

Proje: Kırkkonak Tarabya

Tarabya'da hayata geçirilen Kırkkonak Evleri'nde konut satışları devam ediyor... Projede teslimler 2013 yılının Mayıs ayında yapılacak...



Beyaz İnşaat ve Çiftkurtlar tarafından Tarabya'da hayata geçirilen Kırkkonak projesinde 11 dönümlük alan üzerinde 8 blok yükseliyor. Toplam 40 adet konutun mevcut olduğu  Kırkkonak Tarabya  projesinde satışlar devam ediyor. 



3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konut alternatiflerinden meydana gelen Beyaz Kırkkonak Tarabya'da yer alan konutlara Güzide, Gözde ve Nadide isimleri verilmiş durumda.



Teslimlerinin Mayıs 2013'te yapılmasının beklendiği Çiftkurtlar Kırkkonak Tarabya projesinde yer alan konutların büyüklükleri 155 metrekareden başlıyor ve 322 metrekareye kadar yükseliyor. 



Banka kredisi kullanımına uygun ödeme koşulları sunulan Kırk Konak Tarabya Evleri'nde yer alan konutlar 1 milyon 330 bin liradan başlıyor ve 2 milyon 940 bin liraya kadar yükseliyor. 



Birinci sınıf seramik yer döşemesi bulunan proje kapsamında yer alan konutlar,  ocak, fırın ve bulaşık makinasından oluşan ankastre beyaz eşyalarla sahiplerine teslim ediliyor. Projedeki konutlar akıllı ev sistemiyle donatılmış durumda.



Projenin sosyal alanları;


-Squash kortu

-Yüzme havuzu

-Fitness center

-Sauna



Projede kapalı devre kamera sistemi ile açık ve kapalı otopark mevcut durumda.



0212 262 29 11-12   

www.kirkkonaktarabya.com.tr



Yağmur Başak KARA




projeye sor



Geri Dön