16 / 04 / 2024

tarihi beşiktaş balık pazarı

tarihi beşiktaş balık pazarı

Gökhan Avcıoğlu Beşiktaş Balık Pazarı'nın tasarımını balıkçıların ürünlerini modern bir görünüme sahip hijyenik bir ortamda satabilmeleri için özel olarak yaptı. Tarihi Beşiktaş Balık Pazarı yeni tasarımıyla 2008 yılından bu yana hizmet veriyor...

Beşiktaş çarşı projesi!

Gökhan Avcıoğlu’nun Beşiktaş çarşı projesi marketlerde olduğu gibi hem halka hem esnafa rahat alışveriş imkanı tanıyan bir çevre oluşturma fikrinden yola çıktı. Proje ile Tarihi Beşiktaş Balık Pazarı modern bir görünüme kavuştu...

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

İstanbul Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik eski kışla arazisi konut imarına açıldı! 5 katlı binalar yapılacak!

2. Abdülhamit tarafından yaptırılan Beşiktaş’taki Orhaniye Kışlası sınırları içindeyken 2018'de azınlık vakfına devredilen, Musevi Mezarlığı’nın ve Yıldız Parkı’nın ortasında yer alan 19 bin metrekarelik arazi, resmen konut imarına açıldı. İşte ayrıntılar...

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

Emlak Konut GYO'nun Beşiktaş’taki arsasına 500 milyon liralık proje!

İstanbul Beşiktaş’ta, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’nün riskli binasının bulunduğu arsa için ihale düzenlendi. 26 inşaat firmasının katıldığı ihalede kazanan Gökyol Taahhüt oldu. Firma 490 milyon liralık proje yaparak, arsa sahibi Emlak Konut GYO 245 milyon lira ödeyecek.

İBB'den Beşiktaş'ta 175 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'ta bulunan dev arsayı kapalı teklif usulüyle satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 175 milyon TL olarak belirlendi.

Beşiktaş Belediyesi, 2 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Beşiktaş Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle iki öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı!

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Songül karakteri ile ünlenen Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı.

Beşiktaş'taki lüks sitede hırsızlık şoku!

Beşiktaş'ta bulunan lüks site sakinleri hırsızlık şoku yaşıyor. Daire fiyatlarının 7 milyon lirayı bulduğu lüks sitede 3 hırsız sitenin demir parmaklıkları keserek içeri girdi. 

tarihi beşiktaş balık pazarı Haberi

tarihi beşiktaş balık pazarı


Gökhan Avcıoğlu Beşiktaş Balık Pazarı!


Tarihi Beşiktaş Balık Pazarı Beşiktaş'ın en gözde yerlerinden birisidir. Tarihi çarşı balıkçıları ve yerli nüfusu buluşturan en önemli mekan özelliğindedir. Ancak tarihi çarşının zamana karşı artık dayanamayacak duruma gelmesi ve büyük marketlerin daha hijyenik olan balık reyonları çarşının yenilenmesi gerektiğinin sinyallerini veriyordu. Çarşı esnafı, Beşiktaş Belediyesi'nden yardım isteyerek tarihi çarşının yenilenmesini talep etti. Bu duruma öncülük eden belediye ve mimar Gökhan Avcıoğlu projeyi beşiktaş balık esnafına ve bölgeye kazandırdı.


Gökhan Avcıoğlu Beşiktaş Balık Pazarı'nın tasarımını balıkçıların ürünlerini modern bir görünüme sahip hijyenik bir ortamda satabilmeleri için özel olarak yaptı. Sponsorluğunu da Eczacıbaşı'nın üstlendiği Tarihi Beşiktaş Balık Pazarı 2008 yılının Aralık ayından beri hizmetlerini sürdürüyor. 


Beşiktaş çarşısının simgesi haline gelen balık pazarı deniz kabuğundan esinlenerek tasarlanan bir çatı...