10 / 05 / 2024

tarık balyalı Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı son durum

tarık balyalı Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı son durum

İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Balyalı, "“Proje bedeli 192 milyon Avro olarak belirlenmiş ama şu anda güncellemeyle birlikte 250 milyon Avro'yu aşacağı tahmin ediliyor" dedi.

Tarım Kredi Market büyük indirim şenliğini duyurdu: Bu indirim için yarın son gün

Tarım Kredi Market, sadece 2 gün boyunca geçerli olacak büyük bir indirim etkinliğini duyurdu. Bu kısa süreli indirim fırsatından yararlanmak isteyenler, acele etmeliler. İşte Tarım Kredi Market'in indirim etkinliği hakkında merak edilen tüm bilgiler...

Tarım Kredi'den beyaz peynir ve kaşar peynirde büyük indirim: Yetişen indirimi kapar!

Tarım Kredi Market, beyaz peynir ve kaşar peyniri için büyük bir indirim sunuyor. Acele edenler, bu şarküteri fırsatını kaçırmamalı. İşte indirimle ilgili önemli bilgiler...

Tarım Kredi'den siyah çaya büyük indirim: Fiyatlar dibe indi

Tarım Kredi Market'ten siyah çaya büyük indirim geldi. İşte detaylar...

Tarım Kredi'den tereyağına büyük indirim: Yetişen alıyor!

Tarım Kredi'den tereyağına büyük indirim. 1 kilo tereyağının satış fiyatı oldukça düştü. Elini çabuk tutan indirimden yararlanabilecek.

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

Tarım ve Orman Bakanlığı, iş arayanlara büyük bir fırsat sunuyor: Personel alımları başladı!

Son haberlere göre, iş arayan bireyler internet üzerinde yayınlanan ilanlara büyük bir ilgi göstermektedir. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın da personel alımı yapacağı duyurulmuştur. Bu önemli fırsatla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Kurbanlık alacaklara müjde! Tarım Bakanlığı resmen duyurdu! Büyük kolaylık sağlanacak!

Kurban Bayramı’na sayılır günler kala kurbanlık arayışlarına başlayanlar için Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan büyük kolay geldi. Bakanlığın mobil uygulaması 'Tarım Cebimde' aracılığıyla küpe numaralarını girerek kurbanlık hayvanların ırk, cinsiyet, yaş, tür ve aşı bilgilerini sorgulayabiliyor.

Tarım Kredi Market'in çılgın kampanyasına büyük ilgi! 1 ay süreyle uzatıldı

Tarım Kredi Marketleri başlattığı sabit fiyat uygulaması insanların yoğun beğenisi ile karşılandı. Tam 900 ürün için geçerli olan ve fiyat sabitleme kararına ilgi büyük olunca Tarım Kredi Marketleri aldığı kararı 1 ay süreyle uzatma kararı aldı.

Çiftçiler hemen bakın! Gübre fiyatlarında büyük şok! Peş peşe açıklandı! Tarım Kredi, piyasadan daha pahalı!

Çiftçiler hemen bakın! Gübre fiyatlarında büyük şok! Peş peşe açıklandı! Tarım Kredi, piyasadan daha pahalı!

Tarım Kredi Kooperatifi'den ayçiçek yağı ve şekere büyük indirim haberi geldi! İzdiham oluştu

Gıda fiyatlarında yaşanan yüksek artışlar nedeniyle vatandaş ucuz ürünlerin haberlerini ve indirimleri kovalıyor. Tarım Kredi Kooperatifi ayçiçek yağı ve şekerde büyük indirim yaptı. Marketin önünde vatandaş kuyruk oluşturup izdihama neden oldu.

Tarım Kredi Kooperatifi'nden büyük indirim! Kaçırılmayacak kampanya başladı! 4 Haziran 2022 fiyat listesi!

Tarım Kredi Kooperatifi'nden büyük indirim geldi! Türkiye Tarım Kredi Kooperatif market, haftanın fırsat ürünlerinin aktüel kataloğunu yayımladı! Peki Tarım Kredi aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler indirime girdi? İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi... 

Altın fiyatında büyük çöküşün tarihi açıklandı! Dolar fırlayıp gidecek

Altın fiyatlarında düşüş baskısı sürerken Dünya Bankası, enerji ve tarım emtiaları fiyat tahminlerini yayınladı. Altında büyük düşüş için tarih verildi. Altın fiyatlarının 2022 içinde kısmi bir yükseliş gösterip 2023 yılında büyük bir çöküş trendine gireceği iddia edildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

tarık balyalı Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı son durum Haberi

tarık balyalı Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı son durum

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile Çamlıca Camisi'ne giden raylı sistem hattının yapımı önceki gün Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na devredildi. Karara göre İstanbul’un Üsküdar ilçesinde bulunan ‘Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı’nı bakanlık yapacak. Maliyeti 425 milyon TL olan 3.48 kilometre uzunluğundaki “Altunizade – Çamlıca Metro” hattında Altunizade, Çamlıca Tepesi, Ferah Mahallesi ve Çamlıca Camisi olmak üzere 4 adet istasyon bulunacak. Altunizade istasyonu aç-kapa tekniği ile yapılacak ve Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı ile entegre noktası bulunacak.

Cumhuriyet'ten Hazal Ocak'ın haberine göre; metronun yapının Bakanlığa devredilmesine ilişkin açıklamalarda bulunan İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, söz konusu metro güzergâhının fizibilite ve tasarım çalışmalarının 2017'de bitirildiğini dile getirdi ve şunları kaydetti: 

“Proje bedeli 192 milyon Avro olarak belirlenmiş ama şu anda güncellemeyle birlikte 250 milyon...