25 / 04 / 2024

tarım krdi kooperatifi

tarım krdi kooperatifi

Gıda fiyatlarında yaşanan yüksek artışlar nedeniyle vatandaş ucuz ürünlerin haberlerini ve indirimleri kovalıyor. Tarım Kredi Kooperatifi ayçiçek yağı ve şekerde büyük indirim yaptı. Marketin önünde vatandaş kuyruk oluşturup izdihama neden oldu.

İndirim bekleyen tüketiciye zam şoku! Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerine zam geldi! Etiketler peş peşe değişti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından indirim yapın talimatı alan Tarım Kredi Kooperatifi'nde bazı ürünlere zam geldi. İndirim bekleyen tüketiciye zam şoku! Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerine zam geldi! Etiketler peş peşe değişti...

Tarım Kredi Kooperatifi Nisan ayına bomba gibi giriyor! İşte 25 Mart-9 Nisan arası aktüel ürünler kataloğu

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri 25 Mart-9 Nisan arası indirimli ürünler kataloğunu vatandaşla paylaştı. sebze reyonundaki ürünlere gelen indirimler dikkatlerden kaçmadı. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nin indirimli ürünler listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Tarım Kredi Kooperatifi'nden Mart bitmeden son kampanya! Ayçiçek yağı 135,toz şeker 105 TL! Yarın son gün.. yetişen alır

Tarım Kredi Kooperatifi, kampanyalı ürünlerini Mart ayı sonunda da sürdürüyor. Yarın son günü olan mart indirimlerine vatandaş tarafından çok büyük rağbet oldu. Tarım Kredi Kooperatifi, Ramazan alışverişini uygun ücretli yapmak isteyen vatandaşları bekliyor.

Et ve süt Kurumu'ndan tarım kooperatifle anlaşma! Kıyma 140 TL, kuşbaşı 150 TL!

Et fiyatlarının yükselmesi, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde gündem konusu olmuştu. Bu durum üzerine Et ve Süt Kurumu harekete geçerek Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri ile bir protokol imzaladı.

Tarım Kredi yine yaptı yapacağını! Et fiyatları gören oraya koştu! Acele edin fırsatı kaçırmayın

Ekonominin dalgalı seyrettiği şu günelerde marketler fiyat sabitleme ve hatta fiyat indirimine gitmişlerdi. Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri de bir çok üründe indirime gitti. Bu haberimizde o ürünlerin listesinin göreceksiniz.

Ucuz gıda daha çok kişiye ulaşacak! Tarım Kredi ürünleri artık bakkallarda da satılabilecek

Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin KOOP Market adı altında bakkallarda da satılma projesi için protokol imzaları atıldı. İlk etapta 6 şehirde hayata geçirilecek olan projede artık Tarım Kredi ürünleri KOOP Market adı altında bakkallarda üstelik aynı fiyattan satılacak.

Tarım Kredi Kooperatifi Eskişehir'deki 10 adet gayrimenkulü satıyor! 5 bin TL'den başlıyor!

Tarım Kredi Kooperatifi Eskişehir2de 10 adet taşınmaz satacağını ilan etti. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatı ne kadar? İşte ilana ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Tarım Kredi Kooperatifi ’nde toz şeker, tereyağı, zeytinde şok indirim! TKK 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tarım Kredi Kooperatifi'nde zeytin, peynir, tereyağı, toz şekerde fiyatlar yine çok ucuz. Tarım Kredi Kooperatifi'nde geçerli olan indirimde reçelden çaya, sütten bulgura her şeyde fiyatlar düştü. İşte, Tarım Kredi Kooperatif market 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tarım Kredi'de indirim kısa sürdü! Ürünlere zam geldi! Tarım Kredi'de hangi ürünler zamlandı?

Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri’nde indirim belenenden kısa sürdü. 15 Ağustos’ta yapılan indirim açıklamasının üzerinden henüz bir ay geçmeden fiyatlar zamlandı. Peki Tarım Kredi'de hangi ürünler zamlandı? İşte detaylar...

Tarım Kredi Kooperatifi 25 Ağustos Perşembe kataloğu yayımlandı! İşte 25 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin 25 Ağustos 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, bu hafta Tarım Kredi Kooperatifleri'nde hangi aktüel ürünler kaç TL indirime girdi? İşte 25 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerine indirim akını!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta kameraların karşına geçti ve Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde satılan temel gıda ürünlerine indirim uygulanması için talimat verdiğini açıkladı.

Tarım Kredi market saat kaçta açılıp, kapanıyor? İşte Tarım Kredi market çalışma saatleri!

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde beklenen indirim başladı. Vatandaşlar bu yüzden Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin çalışma saatlerine dair detayları araştırmaya başladı. İşte o detaylar!

Tarım Kredi Kooperatifleri'nde indirim başladı ama vatandaş beklediği fiyatı bulamadı!

Tarım Kredi Kooperatifi'nde başta et, süt, un ve Ayçiçek yağı olmak üzere 30-40 üründe yüzde 30 indirim uygulaması bugün başladı. Fakat pek çok ürünün etiket fiyatının değişmediği dikkatlerden kaçmadı.

tarım krdi kooperatifi Haberi

tarım krdi kooperatifi

Tarım Kredi Kooperatifi marketinde toz şekerin kilosu 22 lira 75 kuruştan satılmaya başladı. Ayçiçek yağları da 5 litrelik teneke kutularda 129 liraya müşterilere veriliyor. 

Vatandaşlar Tarım Kredi Kooperatifi marketindeki indirim haberlerini takip ediyor ve ürünlerden alabilmek için market önlerinde kuyruğa giriyor.

Marketin iki temel gıda maddesinde yaptığı indirimlerden faydalanmak isteyen vatandaşlar mağaza önünden izdihama neden oldu.

Konya’nın Ereğli ilçesinde, toz şekerin kilosunun 22 lira 75 kuruştan satıldığı Tarım Kredi Kooperatifi marketi önünde izdiham yaşandı. Ereğlililer, ucuz şeker alabilmek için birbiriyle yarıştı.

Bazı vatandaşlar ise tüm çabalarına rağmen indirimli şekerden alamadı. Maaşı yetmediği için ucuz ürünleri kovaladığını söyleyen bir vatandaş, "Söyleyecek hiçbir şeyimiz yok. Ağzımızı da açtırmıyorlar, oturup ağlamak lazım. Maaşımız yetmediği için buradayız, keyfi gelmez ki kimse. Ekonominin düzelmesi için savurganlığın kalkması lazım. Her şeyin küçülmesi...