19 / 04 / 2024

Tarım Kredi Kooperatifleri'nde indirim başladı ama vatandaş beklediği fiyatı bulamadı!

Tarım Kredi Kooperatifleri'nde indirim başladı ama vatandaş beklediği fiyatı bulamadı!

Tarım Kredi Kooperatifi'nde başta et, süt, un ve Ayçiçek yağı olmak üzere 30-40 üründe yüzde 30 indirim uygulaması bugün başladı. Fakat pek çok ürünün etiket fiyatının değişmediği dikkatlerden kaçmadı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın marketlerdeki fahiş fiyatlara karşı Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde 40'a yakın üründe yüzde 30 indirime gidileceğini açıklamıştı. 

Erdoğan başta et, süt, un ve Ayçiçek yağı olmak üzere 30-40 üründe yüzde 30 indirim yapılacağını açıklamıştı. İndirimin, bugün itibarıyla başlayacağı duyurmuştu.

 

Tarım Kredi 5 Ağustos aktüel ürünler kataloğu açıklandı! Çılgın indirim fırsatı! İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi

(5-6-7 Ağustos 2022 tarihli kataloğ fiyatları)

AYÇİÇEK YAĞINDA 1 LİTRESİNDE 25 KURUŞ İNDİRİM OLDU

İstanbul’da Gülbahar Mahallesi'ndeki Tarım Kredi marketine gidip fiyatları inceledik. Geçen hafta yayımlanan kataloğda yer alan ürünlerin fiyatları, bugün 17:00 saat itibariyle geçerli olan fiyatlarla karşılaştırdık. 

Raftaki 1 litrelik ayçiçek yağı geçtiğimiz hafta yayımlanan katalogda 37,25 liradan 33, 75 liraya düşmüştü. Bugün itibariyle ise 1 litrelik ayçiçek yağı fiyatı 33,50 liraya indi. Bu oran açıklanan yüzde 30'luk indirimin altında kaldı.

Tarım Kredi Kooperatifleri nde indirim başladı ama vatandaş beklediği fiyatı bulamadı!

Öte yandan Erpiliç Uşsuz Kanatın 2 kg'lık fiyatı geçen hafta yayımlanan indirimli kataloğda 122,50 TL yerine 113,90 TL iken bu hafta yayımlanan katalogda fiyatında bir değişiklik yapılmadı.

Tarım Kredi marketlerde bazı ürünlerde fiyat güncellenmesi yapılırken bazı ürünlerde ise indirimler raflara yansıtılmadı. Peki Tarım Kredi Kooperatiflerinde hangi ürünler ne kadar indirime girdi? İşte aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...


Geri Dön