29 / 03 / 2024

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerine indirim akını!

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerine indirim akını!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta kameraların karşına geçti ve Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde satılan temel gıda ürünlerine indirim uygulanması için talimat verdiğini açıkladı.



Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde Cumhurbaşkanı talimatıyla indirimli ürün dönemi dün itibarıyla hayata geçti. Türkiye’nin birçok şehrinde vatandaşlar, indirimden faydalanabilmek için  Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerine hücum etti. İndirim uygulanan sarı etiketli ürünler oldukça ilgi görürken; şeker, un, pirinç, yağ gibi birçok indirimli ürün öğlen saatlerine kadar tükendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta enflasyonla mücadele kapsamında Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde indirimli fiyat uygulamasına geçileceğini duyurdu.  Tarım Kredi marketlerinde satılan 30’un üzerinde temel gıda ürününde 15 Ağustos Pazartesi günü (dün) itibarıyla indirimli fiyat uygulamasına geçildi. Söz konusu marketlerde indirimli satış dönemi resmen başladı. Vatandaşlar, Türkiye genelinde 1.400’e yakın hizmet noktası bulunan Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinin önünde sabah erken saatlerden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu.

Sabah daha henüz marketler açılmadan kuyruğa giren vatandaşlar, indirimli ürünlere oldukça ilgi gösterdi. Öğleye kadar bir çok markette başta şeker, pirinç ve yağ olmak üzere bir çok indirimli ürün tükendi.


Geri Dön