29 / 03 / 2024

tarım organize sanayi bölgesi

tarım organize sanayi bölgesi

Sanayi Bakanlığı'na 25 yeni organize sanayi bölgesi kuruluşu için başvuru yapıldı. 10 tarım ihtisas OSB'si Sanayi Bakanlığı yetki alanından alınarak Tarım Bakanlığı'na bağlandı. Bundan sonra kurulacak tarım OSB'ler de Tarım Bakanlığı bünyesinde olacak...

Enviculture Tarım Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enviculture Tarım Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özönder tarafından kuruldu.

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Yalıtım Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Tarım İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serenay Elüstün tarafından kuruldu.

Dgkn İnşaat Turizm Sağlık Ve Tarım Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Dgkn İnşaat Turizm Sağlık Ve Tarım Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Kaya tarafından kuruldu.

Sarı Metal, enerji, tarım emtiaları düşüşe geçti! İşte 11 Ekim 2022 emtia piyasalarında son durum!

Emtia borsalarına yatırım yapan vatandaşların yakından takip ettiği kıymetli metal, enerji, tarım ve sanayi emtialarında yeni güne kayıp vererek başladı. 

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Kağıthane’de Osman Nuri Altunkalem tarafından kuruldu.

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Kağıthane'de Osman Nuri Altunkalem tarafından kuruldu.

Abb Enerji İnşaat Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Abb Enerji İnşaat Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Abb Enerji İnşaat Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Özser Taahhüt İnşaat Emlak Otomotiv Tarım Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özser Taahhüt İnşaat Emlak Otomotiv Tarım Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Özge Sevim tarafından kuruldu.

Grup Karaaslan İnşaat Tarım Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Grup Karaaslan İnşaat Tarım Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Grup Karaaslan İnşaat Tarım Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik yapıldı.

Esan İnşaat Tekstil Gıda Ve Tarım Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

Esan İnşaat Tekstil Gıda Ve Tarım Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nedayi Kaplaner ve S. Ahmed Nasser Al-Aamrı ortaklığında kuruldu.

Tekirdağ Ergene'de tarım arazilerine sanayi alanı yapılmasına tepki!

Tekirdağ Ergene'de yapılmak istenen PAKOP plastik sanayi alanı için düzenlenen halkı bilgilendirme toplantısı, tepkiler üzerine yapılmadı. 'Tarım yapılamaz' raporu verilen arazide tarım yapıldığına dair fotoğraflarla toplantıya katılanlar, açıklamalarda bulundu.

Hacıfeyiz İnşaat Turizm Gıda Tarım Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıfeyiz İnşaat Turizm Gıda Tarım Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Hacıfeyiz tarafından kuruldu.

tarım organize sanayi bölgesi Haberi

tarım organize sanayi bölgesi


Sanayi Bakanlığı'na 25 yeni organize sanayi bölgesi kuruluşu için başvuru yapıldı. 10 tarım ihtisas OSB'si Sanayi Bakanlığı yetki alanından alınarak Tarım Bakanlığı'na bağlandı. 


Türkiye'de tüzel kişilik kazanmış 277 OSB'nin bulunduğu ve bunların 179'unun faal olup Kalanının çeşitli kuruluş aşamalarında olduğu belirtildi. Bunların bazılarının yer seçimi yapılmış durumda. Bazılarında kamulaştırma yapılıyor. Bazılarında kamulaştırma bitti, planlama yapılıyor. 

Bir kısmında da altyapı inşaatları sürüyor. Bunların dökümünü aşağıda veriyorum. Tüzel kişilik kazanmış 277 OSB'ye 25 yeni OSB'nin daha eklenmesi sözkonusu. Bu başvuruların tamamı onaylanırsa, toplam sayı 302'ye çıkacak. Onaylanmasa bile sayı 300'e dayanmış olacak. Bunlarla ilgili bakanlıkta çalışTürkiye'de tüzel ma' inceleme süreci  devam ediyor. Bakanlık yetkililerinin başvurusu olduğunu bulunduğu ve açıklamakla birlikte, bunların 179'unun bunların hangi bölgefaal olup olduğuna ilişkin bilgi vermedi. Fakat birçok ilden...