28 / 03 / 2024

tarımsal üretim tesisi

tarımsal üretim tesisi

Bala İcra Dairesi; Ankara Bala'da yer alan tarımsal üretim tesisi ve tarım arazisini satışa çıkarıyor. Tesis ve arazinin toplam bedeli 4 milyon 679 bin 733,88 TL olarak belirlendi.

Tarımda güncel gelişme! Bitkisel üretim için izin şart oldu! 

İktidar tarafından hazırlanan tarımsal yönetmelik taslağı nihayetinde ilgili yere ulaştı. ANKA'ya ulaşan yönetmelik kapsamında fındık ve kayısı gibi ürünleri yetiştirmek için izin gerekecek. Buna göre tarımsal üretim planlaması yapılacak. Tarım ve Orman Bakanlığı bu konuyu gündeme getirdi.

Çiftçilere müjde! Tarımsal destek ödemeleri başladı! Bakan resmen duyurdu! Hemen hesaplarınızı kontrol edin

Tarım ve Orman Bakanı Vakit Kirişçi resmen duyurdu. Binlerce çiftçinin merakla beklediği tarımsal destek ödemeleri ödenmemeye başladı. Hemen hesaplarınızı kontrol edin..

833,6 milyon liralık tarımsal destek ödemelerinde son durum! İşte detaylar!

Tarımsal destek ödemeleri pek çok üretici tarafından sorgulanıyor. İşte 2022 tarımsal destek ödemelerine dair detaylar!

Çiftçilere müjde! Tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatacağı tarih açıklandı! Kimlik numarasının son hanesi 0, 2...

Çiftçilerin dört gözle beklediği 833,6 milyon liralık tarımsal destekleme tutarlarının hesaplara yatacağı tarih belli oldu. Peki kimler bu destekten faydalanacak? Ödemeler ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Bakan Kirişci’den son dakika tarımsal destek ödemeleri açıklaması! İşte çiftçi destek ödemesi sorgulama ekranı…

Binlerce çiftçi, tarımsal destek ödemelerinin ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Çiftçilerin merakla beklediği ödemelere dair Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’den son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

Çiftçiliğin maliyeti her ay daha da artıyor! Tarımsal girdi fiyatlarında yüzde 123,7’lik artış!

TÜİK mayıs ayına ilişkin tarımsal girdi fiyat endeksini açıkladı. Buna göre endekste, aylık bazda 5,5, yıllık bazda ise yüzde 123,7’lik artış meydana geldi. İşte detaylar...

Tarım ve Orman Bakanı Venezuela'da toprak analizi yaptı! Türkiye orada ne ekecek?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Venezuela'da tarımsal üretim alanlarında incelemeler yaptı. Türkiye'de artan üretim maliyetlerine çözüm formülü henüz bulunamamışken Türkiye'nin Venezuela'ya çıkarma yapması dikkat çekti.

2022 tarımsal destekleri ne zaman yatacak? Tarımsal destek ödemeleri yattı mı?

Tarımsal destek ödemeleri binlerce çiftçinin gündemini oluşturuyor. Çiftçiler, tarımsal destek ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağını merak ediyor. İşte detaylar!

2022 tarımsal destek ödemeleri ne zaman yapılacak?

Tarımsal destek ödemeleri gündemde yer alıyor. 2022 tarımsal destek ödemelerinin ne zaman yapılacağı araştırılmaya başlandı. İşte detaylar!

Tarımsal destekleme ödemesi bekleyenler dikkat! Bakan Kirişci’den son dakika açıklaması!

Bakan Kirişci, 77 milyon 370 bin 403 liralık tarımsal destekleme ödemelerinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

Çiftçilere tarımsal destek ödemeleri başladı! Bakan Kirişci resmen duyurdu, hesaplarınızı kontrol edin! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, milyonlarca çiftçinin beklediği müjdeyi verdi ve tarımsal destek ödemeleriyle ilgili olarak bir son dakika açıklamasında bulundu.

Çiftçilere tarımsal destek ödemeleri yapılıyor! Bakan Kirişci resmen açıkladı, bugün hesaplara yatıyor!

Çiftçilere tarımsal destek ödemeleri yapılıyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımsal destekleme ödemeleriyle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte o açıklama...

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü arazilerinin TOKİ'ye devri TBMM'de!

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne ait tarımsal arazilerin TOKİ'ye devredilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, kouyla ilgili soru önergesi verdi. 

tarımsal üretim tesisi Haberi

tarımsal üretim tesisi

Bala İcra Dairesi; Ankara Bala'da yer alan tarımsal üretim tesisi ve tarım arazisini satışa çıkarıyor. Söz konusu tesis ve arazinin toplam bedeli 4 milyon 679 bin 733,88 TL olarak belirlendi. 


İhalesi; 6 Ocak 2015 günü 11:00 - 11:15 arasında Bala Yeni Kaymakamlık Binası Konferans Salonu'nda açık artırma yöntemi ile yapılacak. 


İhale ilanı: 


GM.SATIŞ 

SATIŞ İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2009/215TA


T.C.  BALA(ANKARA) İCRA DAİRESİ 2009/215 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : Ankara II, Bala İlçe, 700 Parsel No, Ankara İli, Bala ilçesi, Ergin Köyü, Açıklar mevkii, imarın 700 parselini teşkil eden,j 503.800,00-m2 yüzölçümlü, tapuda tarımsal üretim tesisi 


müştemilat ve örtü altı (sera) tarım arazisi ana taşınmaz nitelikli tasınmazdır.Tapu kaydında su irtifak hakkı olduğu şerhi...