19 / 04 / 2024

Tarkan çiftlik aldı

Tarkan çiftlik aldı

Mega star Tarkan müstakbel eşine düğün hediyesi hediye etti. Tarkan, Anadolu Yakası Beykoz'dan 1.5 milyon liraya çiftlik aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti Trakya’da çiftlik aldı!

Evliliklerinin 8. yıldönümlerini kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti  çifti, İstanbul’a 1,5 saat mesafede yer alan Lüleburgaz'da bir çiftlik evi aldı.

Rupert Murdoch ABD'de çiftlik evi satın aldı!

90 yaşındaki milyarder Rupert Murdoch, ABD'de çiftlik evi satın aldı. Murdoch, çiftlik evi için 280 milyon dolar ödedi. 

Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'da 2 milyon TL'lik arazisinde çiftlik kuracak!

Her fırsat bulduğunda Urla'ya giden Kıvanç Tatlıtuğ, organik tarım ve bağcılığa merak sardı. Urla'da 2 milyon TL'ye arazi aldığı iddia edilen yakışıklı oyuncu burada bir çiftlik kurmayı hayal ediyor.

Yıldız Tilbe Kuşadası'ndan arsa aldı!

Kuşadası'nda bulunan çiftlik evini satmak zorunda kalan Yıldız Tilbe, çok geçmeden aynı bölgeden yeni bir arsa satın aldı. Sevilen şarkıcı Tilbe, 50 zeytin ağacının bulunduğu arazide bu sefer zeytin yetiştirecek.

Acun Ilıcalı Düzce'den arsa satın aldı!

Survivor'u Türkiye'de çekmek için hazırlıklara başlayan Acun Ilıcalı Düzce'nin Gölormanlı köyünde 50 dönümlük çiftlik arazisi satın aldı.

Çiftlik kiralayanların sayısı arttı!

Sabah gazetesi yazarı Mert Vidinli, bugünkü yazısındao telde konaklayanların çiftlik kiralayanların sayısının arttığını kaleme aldı. İşte Vidinli'nin o yazısı...

Mike Bloomberg Colorado’da 45 milyon dolara çiftlik aldı!

Mike Bloomberg, Demokrat Parti’den ABD başkanlığına aday adayı olmuştu. Fakat ünlü iş insanı beklediği desteği göremeyince 4 Mart'ta adaylıktan çekildi. Kampanya sürecinde 1 milyar dolar harcayan Bloomberg, Colorado’dan 45 milyon dolara çiftlik satın aldı...

Konya'da yaşlı çiftin çiftlik evini yıktılar!

Konya'da kimliği belirsiz kişiler, Vahide (60) ve Dursun Kara (65) çiftinin yıllarca paralarını biriktirip aldıkları araziye kurdukları çiftlik evini ve ahırını yıktı.

Tarkan 53 milyon TL'ye ev mi aldı? İşte Tarkan'ın açıklaması!

Megastar Tarkan, Prens Harry’nin sarayının olduğu yerde 7 milyon sterlin değerinde ev baktı iddialarını, “Londra’da ev aldığım yönünde çıkan haberler asılsızdır” diyerek, takipçilerini bilgilendirdi...

Türken Vakfı, Muhammed Ali'nin çiftlik evini satın aldı!

New York merkezli Türken Vakfı, 2016'da yaşamını yitiren dünyaca ünlü boksör ve ırkçılık karşıtı Müslüman aktivist Muhammed Ali'nin Michigan'daki çiftlik evini satın aldı

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son villa!

3 farklı tipte 45 adet villanın yer aldığı Naturalm Çiftlik Evleri'ndeki son villanın fiyatı 750 bin TL olarak belirlendi.

Tarkan 10 milyon TL’lik reklam parasıyla kızına gayrimenkul alacak!

Tarkan’ın, yüzü olduğu Coca-Cola’yla anlaştığı ücret duyanlara dudak uçuklattırıyor.  Tarkan’ın, yüzü olduğu içecek firmasından 10 milyon TL aldığı öğrenildi. Megastar’ın reklam için şarkı yaptığı da söyleniyor. 

Tuba Ünsal Şile'de çiftlik evi satın aldı!

Ünlü isim Tuba Ünsal, Şile’deki ikinci evini de satın aldı. Parasını gayrimenkule yatıran Ünsal, 350 metrekarelik yeni ev için 3 milyon 380 bin lira harcadı.

Tarkan çiftlik aldı Haberi

Tarkan çiftlik aldı

Tarkan düğün hediyesi olarak Anadolu Yakası Beykoz'dan çiftlik aldı. Müstakbel eşine jest yapan Tarkan çiftlik için 1.5 milyon lira ödedi.


Posta




Tarkan Beykoz Konakları'ndan 2 milyon dolara villa...