19 / 04 / 2024

Tarsus Tozkoparan Taziye Evi açıldı mı

Tarsus Tozkoparan Taziye Evi açıldı mı

Tarsus Belediyesi her mahallenin ihtiyaçları ve taleplerine göre hareket ederek, hizmetlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Tarsus Tozkoparan Taziye Evi yarın açılıyor.

Tarsus Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Zahit Mahallesi'nde yapımına başlanacak 472 dairelik toplu konut projesinin temeli atıldı.

Tarsus Tozkoparan Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Mersin'in Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Mahallesi'nde yapımına başlanacak olan Toplu Konut Projesi için temel atma töreni düzenlendi...

Tarsus Toplu Konut Projesi'nin temeli 2 Şubat'ta atılacak!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından Tozkoparan Zahit Mahallesi'nde yapımına başlanacak 472 dairelik toplu konut projesinin temeli 2 Şubat'ta atılacak.

Mersin Tarsus'ta 472 konutluk projenin temeli atıldı!

Mersin Tarsus Tozkoparan Zahit Mahallesi'ndeki toplu konut projesindeki ilk etabın inşaatında ilk kazma vuruldu. Temel atma törenine Belediye Başkanı Şevket Can, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye çalışanlarının katıldı.

Mersin Tarsus'ta yeni taziye evi açıldı!

Mersin Tarsus'ta inşa edilen taziye evi törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Tarsus Belediye Başkanı Şeveket Can, bugüne kadar 17 hizmetin açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tarsus Şahin Mahallesi Taziye Evi açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şahin Mahallesi Taziye Evi Tarsuslu vatandaşların hizmetine açıldı.

Tarsus Bahçe Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Bahçe Mahallesi’nde yaptırılan taziye evinin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine katılan Belediye Başkanı Şevket Can’ın mahalle sakinleri ve çocuklar etrafında sevgi çemberi oluşturdular.

Tarsus Bahçe Taziye Evi'nin temeli yarın atılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından Bahçe Mahallesi’nde yaptırılan taziye evinin temeli yarın törenle atılacak.

Tarsus Tozkoparan Taziye Evi açıldı!

Tarsus Belediyesi tamamlanan ve hizmete giren projelerine bir yenisini daha ekledi. 17. açılışını Tozkoparan Zahit Mahallesindeki Hacı Gülizar Yıldırım Taziye Evini açarak yaptı.

Tarsus Tozkoparan Taziye Evi yarın açılıyor!

Tarsus Belediyesi her mahallenin ihtiyaçları ve taleplerine göre hareket ederek, hizmetlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Tarsus Tozkoparan Taziye Evi yarın açılıyor.

Tarsus'ta yeni taziye evinin temeli atıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Şahin Mahallesi'nde yaptırılan taziye evinin temeli törenle atıldı. Temel atma törenine katılan Belediye Başkanı Şevket Can, başta çocuklar olmak üzere vatandaşların yakın ilgisiyle karşılaştı.

Tarsus Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Yeşil Mahallesi'nde yapılan Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı. Belediye Başkanı Şevket Can, parolalarının sevgi olduğunu söyledi.

Mersin Tarsus'ta taziye evi törenle hizmete açıldı!

Mersin’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından Gazipaşa Mahallesi’nde arsası verilen ve işadamı Sıtkı Toprak tarafından yaptırılan Tarsus Belediyesi Ahmet Toprak Taziye Evi törenle hizmete açıldı

Tarsus Tozkoparan Taziye Evi açıldı mı Haberi

Tarsus Tozkoparan Taziye Evi açıldı mı


Tarsus Belediyesi her mahallenin ihtiyaçları ve taleplerine göre hareket ederek, hizmetlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Tozkoparan Zahit mahallesinde yaptırılan taziye evi yarın saat 13.00’de açılıyor.

 “Birlikte Yöneteceğiz” sloganıyla yola çıktıklarını dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bu söze sadık kalarak, hizmet yolunda emin adımlarlarla yürüdüklerini söyledi.


Başkan Can, “Mahallelerimize hizmetlerimizi projelerimizi hazırlarken, gerek muhtarlarla gerekse o mahallenin sakinleriyle konuşarak, istişare ediyoruz.


Daire müdürü arkadaşlarımızla istek ve talepleri not alıp, sorunların ve sıkıntıların çözümü noktasında karara vardıktan sonra hizmetlerimize start veriyoruz. Tozkoparan Zahit Mahallesi sakinlerimizin de taziye evi istekleri vardı. Bu isteği de değerlendirerek, hizmete dönüştürdük. İnşallah Cuma günü de taziye evimizi hizmete açacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tarsus’umuza ve mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.



Tarsus...