20 / 04 / 2024

Tarsus Tozkoparan Taziye Evi yarın açılıyor!

Tarsus Tozkoparan Taziye Evi yarın açılıyor!

Tarsus Belediyesi her mahallenin ihtiyaçları ve taleplerine göre hareket ederek, hizmetlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Tarsus Tozkoparan Taziye Evi yarın açılıyor.




Tarsus Belediyesi her mahallenin ihtiyaçları ve taleplerine göre hareket ederek, hizmetlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Tozkoparan Zahit mahallesinde yaptırılan taziye evi yarın saat 13.00’de açılıyor.

 

 “Birlikte Yöneteceğiz” sloganıyla yola çıktıklarını dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bu söze sadık kalarak, hizmet yolunda emin adımlarlarla yürüdüklerini söyledi.


Başkan Can, “Mahallelerimize hizmetlerimizi projelerimizi hazırlarken, gerek muhtarlarla gerekse o mahallenin sakinleriyle konuşarak, istişare ediyoruz.


Daire müdürü arkadaşlarımızla istek ve talepleri not alıp, sorunların ve sıkıntıların çözümü noktasında karara vardıktan sonra hizmetlerimize start veriyoruz. Tozkoparan Zahit Mahallesi sakinlerimizin de taziye evi istekleri vardı. Bu isteği de değerlendirerek, hizmete dönüştürdük. İnşallah Cuma günü de taziye evimizi hizmete açacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tarsus’umuza ve mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.



Tarsus Belediyesi


Geri Dön