25 / 04 / 2024

tas evlerin avantajları neler

tas evlerin avantajları neler

Büyük şehirlerden kaçan beyaz yakalının gözdesi taş evler, yatırım aracı olarak ivmesini yükseltiyor. Ege Bölgesi ağırlıklı olan ve restore edilmesiyle 1,5- 2 milyon dolara alıcı buluyor.

Müstakil ev sahibi olmak isteyenlere devlet desteği! Siz de 165 bin TL'ye 3+1 müstakil ev sahibi olabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden sonra öne çıkan prefabrik evler için belirli tutarda bazı destek ödemeleri veriyor. İşte betonarme evlere göre daha ucuz olan prefabrik evlerin avantajları...

Tam 47 bin tl'ye 1+1 prefabrik eve sahip olabilirsiniz! İşte o üretici öyle bir güzellik yaptı ki! Başvuru bakın nereden

Son dönemde müstakil ev sahibi olmak isteyen birçok vatandaş, prefabrik evlerin avantajlarından yararlanmak istiyor. Özellikle son zamanlarda yaşanan depremler sonrasında prefabrik evlerin güvenliği ve dayanıklılığı artık daha çok tercih sebebi haline gelmiştir. Ayrıca maddi açıdan uygun fiyatları d

Kentsel dönüşüm müteahhit avantajları!

Miladını dolduran veya riskli yapı olarak ilan edilen binalar kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor. Peki kentsel dönüşüm müteahhit avantajları neler? Müteahhit kentsel dönüşümden ne kazanıyor? İşte tüm merak edilenler...

Pandemi sonrası kolejlere yakın evlerin fiyatı arttı!

Koronavirüs salgını nedeniyle tatil bölgelerine göç artınca özel okullara ve kolejlere talep arttı. Hal böyle olunca bu bölgelerde kolejlere yakın evlerin fiyatları ve kiraları yükseldi.

Sur'da 30 ila 100 bin liralık evlerin yerine yapılan villalar 2 milyona satışa çıkıyor!

Diyarbakır Sur'da, 'acele kamulaştırma' kararıyla 30 ila 100 bin lira arasında bir değerle alınan evlerin yerine yapılan villalar, emlak sitelerinde 600 bin ila 2 milyon lira arasında bir fiyatla satışa sunuldu.

Kahramanmaraş Yedikuyular'daki bungalov evlerin inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,  Yedikuyular Kayak Merkezi çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği bungalov evlerin inşaatını tamamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TOKİ vasıtasıyla Gaziantep'e 50 bin konut kazandırdık!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugüne kadar TOKİ vasıtasıyla şehrimize dükkanları, camileri, okulları, sağlık ocaklarıyla yaklaşık 20 bin konut kazandırdık" dedi.

Son dakika fırsatı! Bu evlerin hepsi satılık ve krediye uygun!

Türkiye'nin çeşitli illerinde birçok daire satışa çıkarıldı. Krediye uygun olan evlerin fiyatları ise 35 bin lira ile 23 lira arasında değişiyor...

Merkez Ankara’da evlerin yüzde 75’i satıldı!

Ankara'nın şehir merkezinde hayata geçen Merkez Ankara projesinde ofisler satışa çıkarıldı. Projede yer alan evlerin de yüzde 75’in de satışı gerçekleşti. 

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini hayata geçirildi!

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini inşa ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölünmüş yol uzunluğunu 73 kilometreden 339 kilometreye çıkardıklarını aktardı.

Son 18 yılda TOKİ vasıtasıyla 900 bin yeni konut ürettik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Son 18 yılda TOKİ vasıtasıyla 900 bin yeni konut üreterek insanımızın kullanımına sunduk." dedi.

Şırnak Üniversitesi, teröristlerin yıktığı tarihi evlerin benzerini inşa ediyor!

Şırnak Üniversitesi (ŞÜ), 4 sene önce PKK'lı teröristlerin saldırılarında tahrip olan tarihi evlerin benzerini inşa ediyor.

İHH, Suriye’deki briket evlerin 2 bin 800'den fazlasının inşaatını tamamladı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Suriye’deki briket evlerin 2 bin 800'den fazlasının inşaatını tamamladı!

tas evlerin avantajları neler Haberi

tas evlerin avantajları neler

Alaçatı deyince Arnavut kaldırımlarının, rüzgar sörfünün ve ot festivalinin yanı sıra akla ilk gelenlerden biri de cumbalı taş evleri oluyor. Rum mimarisinin özelliklerini taşıyan taş evlere son iki yıldır iş dünyasının ilgisi yoğun. Bölgede yaklaşık son 15 yıl içinde 400’ün üzerinde taş ev üreten Veryeriler İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Veryeri, son iki senedir müşteri kitlesinde değişikliğin olduğuna değinerek, “Önceden beyaz yakalıların ağırlıklı olduğu müşterilerin yanı sıra artık patronlar da bölgeye geliyor” diyor. Alaçatı’nın yeni sakinleri arasında Acun Ilıcalı, Ergin Ataman ve Şansal Büyüka gibi iş ve spor dünyasından isimler bulunuyor.


2017 yılını sektör açısından hareketli geçeceğine değinen Veryeri, yıl içinde şu ana kadar 10 milyon dolar seviyesinde bir satış gerçekleştirdiklerinin altını çiziyor. Alaçatı’daki taş evler genellikle 3+1 olarak planlanıyor....