23 / 04 / 2024

Taşbina Dome Residence satış ofisi

Taşbina Dome Residence satış ofisi

Dome Residence Çekmeköy satılık konutların fiyatları 209 bin TL'den başlayarak değişiyor. Taşbina İnşaat Çekmeköy Dome Residence projesinde dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Taş bina inşaat maliyeti 2022!

Taş bina inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki Taş bina inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? Taş bina inşaat maliyeti 2022 arttı mı? İşte Taş bina inşaat maliyeti 2022...

Balat'taki Khorenyan Ermeni İlkokulu kültür merkezi olacak!

1816 yılında Balat'ta yapılan ve 1866 yılında Khorenyan Ermeni İlkokulu’na dönüştürülen tarihi taş bina, hayata geçirilmesi planlanan restorasyon sonrasında kültür merkezi olarak kullanılacak.

Çeşme'de sit alanında inşa edilen taş bina yıkıldı!

Çeşme'de deniz kenarı ve Sit Alanı'na inşa edilen taş bina yıkıldı. Bina sahibi G.S.E'ye kararı gönderen belediye ekipleri, bir ay içerisinde karara uyulmaması üzerine iş makineleri aracılığıyla binanın yıkımını tamamladı.

Çeşme'de sit alanına inşa edilen taş bina yıkıldı!

İzmir Çeşme'de deniz kenarı ve sit alanına yapılan taş bina yıkıldı.

Taş bina inşaat maliyeti 2021!

Taş binaların 2021 yılında uygulanacak inşaat maliyet bedelleri belli oldu. Peki, 2021'de taş bina yapmanın maliyeti ne kadar olacak?

Hatay'daki tarihi taş bina Şehir Müzesi'ne dönüştürüldü!

Hoşgörü şehri Hatay'ın tarihi, günlük yaşamı ve kültürü, 2014 yılına kadar 66 sene boyunca Antakya Arkeoloji Müzesi olarak hizmet veren tarihi taş bina Şehir Müzesi'ne dönüştürüldü!

Taş bina inşaat maliyeti 2020!

Taş binaların 2020 yılında uygulanacak inşaat maliyet bedelleri belli oldu. Peki, 2020'de taş bina yapmanın maliyeti ne kadar olacak?

Ankara Kalesi'ndeki kilise 12 milyon TL'ye satılcak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün parsel sorgulama uygulamasında kilisesi olarak görünen taş bina, 12 milyon TL’den satışa çıkarıldı.

Kahramanmaraş'ta bina çöktü!

Kahramanmaraş'ta, kullanılmayan bir metruk bina bilinmeyen nedenle çöktü. Yaklaşık 1 saat süren arama çalışmalarında binada kimsenin olmadığı ortaya çıktı.

Saruhanlı'da 70 yıllık taş bina sağlık merkezi oldu!

Manisa Saruhanlı Belediyesi tarafından Alibeyli mahallesinde bir süredir atıl vaziyette olan 70 yıllık taş binanın yenilenerek aile sağlığı merkezine dönüştürüldü.

Taş bina inşaat maliyeti 2019!

Taş binaların 2019 yılında uygulanacak inşaat maliyet bedelleri belli oldu. Peki, 2019'da taş bina yapmanın maliyeti ne kadar olacak?

Bazna Residence fiyat listesi!

Ormana sıfır konumda yer alan Taşdelen Bazna Residence projesi İstanbul Çekmeköy Taşdelen'de yer alıyor. Proje 96 adet daireden meydana geliyor. İşte Bazna Residence fiyat listesi...

Taş bina inşaat maliyeti hesaplama 2018!

2018 yılının inşaat maliyet bedelleri dün Resmi Gazete'de yayımlanarak belirlendi. İşte taş bina inşaat maliyeti hesaplama 2018...

Taşbina Dome Residence satış ofisi Haberi

Taşbina Dome Residence satış ofisi


1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerin bulunduğu Dome Residence projesi 10 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. İstanbul Çekmeköy'de inşa edilen Dome Residence projesi Taşbina İnşaat Yatırımları A.Ş imzasını taşıyor.


Dome Residence Çekmeköy satılık daire fiyatları 209 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Çekmeköy Dome Residence tanıtım ofisi ile 0216 484 55 03 telefon numarasını arayarak irtibat kurabilirsiniz.


Taşbina İnşaat Dome Residence ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. Dome Residence Çekmeköy satılık ev fiyatları 1+1 daireler için 209 bin TL ile 230 bin TL aralığında değişiklik gösteriyor.


Çeşitli sosyal imkanların yer aldığı Çekmeköy Dome Residence projesi 84 adet daireden meydana geliyor. Dome Residence Çekmeköy satılık konut fiyatları 2+1 dairelerde 330 bin TL'den başlayıp, 370 bin TL'yi buluyor.


Taşbina Dome Residence satış...