26 / 04 / 2024

Tasfiye Halinde Meltem Bina Yönetimi

Tasfiye Halinde Meltem Bina Yönetimi

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştiraki Meltem Bina Yönetimi A.Ş. genel kurul sonucu hakkında açıklama yaptı.

Yatırımcılar dikkat: O ilimizde gayrimenkul satış ihalesi gerçekleştirilecek! İşte başvuru şartları ve ihale bedeli

Yatırımcıları merakla ilgilendiren bir ihale daha duyuruya çıktı. Tasfiye Halinde Gıdak Tavukçuluk Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’ne ait olan tarla içinde bir ev, ahır ve samanlık olarak kullanılan alan satışa çıktı.

TMSF, İkizlerevim'in 4 adet aracını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Tasfiye Halinde İkizlerevim Yatırım Gayrimenkul A.Ş.’nin 4 adet aracını satışa çıkardı. İşte detaylar...

BDDK ve TMSF'den açıklama: 6 şirket daha devroldu!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yapılan açıklamada tasfiye halinde olan toplam 21 şirketten 6 tanesinin sözleşmelerinin, Katılım Evim ve İmece Evim’e devredileceği bildirildi.

Evora Denizli tasfiye edildi!

Emlak Konut GYO projelerinden Denizli Merkezefendi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Evora Denizli projesi) tasfiye edildi. 

Tasfiye edilen ve faaliyetine devam eden faizsiz finans şirketlerinin akıbeti TBMM'de!

Tasfiye edilen ve faaliyetine devam eden faizsiz finans sistemiyle çalışan şirketler TBMM gündemine taşındı. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Tasfiye edilen faizsiz ev firmalarında para iadesi ne zaman olacak?

Tasfiye edilen faizsiz konut firmaları mağdur olan vatandaşlar paralarını ne zaman alacağını araştırıyor. İşte faizsiz ev şirketleri iade süreçleri...

Tasfiye edilen faizsiz konut şirketlerinden alacaklı kişilerin akıbeti TBMM'de!

2 Temmuz 2021 tarihinde TMSF tarafından tasfiye edilen şirketlerden alacaklı olan kişilerin akıbeti TBMM gündemine taşındı. Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

Haksız tahliye halinde kira ödenir mi?

Yaşanan kiralık ev sıkıntısı ve artan kiralar ev sahibi ve kiracı kavgalarını da katladı. Peki son zamanların gündem konuları arasında yer alan haksız tahliye durumunda ne yapılır? Haksız tahliye halinde kira ödenir mi?

Tasfiye edilen faizsiz konut şirketleri mağdurlarının akıbeti Ekim'de belli olacak!

Temmuz 2021'de tasfiye ve iradi tasfiye edilen, toplam 53 bin kişiyi ilgilendiren tasarruf finansman şirketlerinin akıbeti Ekim ayında belli olacak.

Tasfiye edilen kooperatifte eski yönetim planı geçerli olur mu?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, 170 haneli yazlık bir sitede hisse sahibi olduğunu aktaran okuyucu, kooperatiflerini tasfiye ettiklerini belirtti. Okuyucu, eski yönetim planının, kurulların ve kararların geçerli olup olmadığını sordu.

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Tasarruf finansmanında tasfiye edilen şirketlere ödenen paralar ne olacak?

BDDK tarafından yapılan düzenleme ile tasarruf finansmanı sektöründe 21 şirket tasfiye edildi. Ev hayali kuran vatandaşlar bu şirketlere 601 milyon TL öderken bu paraların ne olacağı merak konusu oldu.

Tasfiye Halinde Meltem Bina Yönetimi Haberi

Tasfiye Halinde Meltem Bina Yönetimi

Mistral GYO'nun yüzde 70 oranında payına haiz olduğu Meltem Bina Yönetimi Turizm Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi'nin 10 Nisan 2018 tarihinde yapılıp 16 Nisan 2018 tarihinde tescil edilen genel kurulu, şirketin tasfiyesine karar vermiş olup şirketin unvanı Tasfiye Halinde Meltem Bina Yönetimi Turizm Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi olarak değişmiş olup ilgili süreç başladı.

Mistral GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin %70 oranında payına haiz olduğu Meltem Bina Yönetimi Turizm Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi'nin 10.04.2018 tarihinde yapılıp 16.04.2018 tarihinde tescil edilen Genel Kurulu, şirketin tasfiyesine karar vermiş olup şirketin ünvanı Tasfiye Halinde Meltem Bina Yönetimi Turizm Sanayii ve Ticaret Anonim Şirketi olarak değişmiş olup ilgili süreç başlamıştır.

Dosya için