24 / 04 / 2024

taşınma fiyatları

taşınma fiyatları

2021 yılının ilk 6 ayında İzmir, Antalya, Muğla, Balıkesir, Tekirdağ gibi sahile kıyısı olan şehirlerde taşınma oranında artış yaşanıyor. 

Türkiye'de taşınma oranı yüzde 42 arttı! 

Armutcom'un nakliye alanında özelleşen markası RahatTasincom'un yayınladığı verilere göre; Türkiye'de 1 Temmuz – 31 Aralık 2020 arası taşınma oranları yüzde 42 arttı. 

Kovid-19 sonrası taşınmalar yüzde 107 arttı!

Armut ve nakliye alanında özelleşen markası RahatTasin verileriyle her 6 ayda bir hazırlanan Türkiye Taşınma Dosyası'nı yayınlandı.

İstanbul'da taşınma oranı yüzde 6.5 geriledi! Avrupa Yakası alarm veriyor! 2018'den bu yana en düşük seviye!

Gayrimenkulün Enerjisi” Raporu’na göre İstanbul Avrupa Yakası’nda taşınma hareketi son 6 yılın en düşük seviyesini görürken, Mega kentte 2022 yılına göre taşınma oranı yüzde 6,5 geriledi. 

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları son bir yılın zirvesinde!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları ocak ayında yüzde 2,5 yükselişe geçti. Son bir yılda en büyük konut artışı yaşandı. 

Evinden taşınmak zorunda kalanlara 11 bin TL taşınma yardımı verilecek! Taşınma yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kapsamında hasarlı durumdaki konutlar tek tek yıkılıyor. Devlet, bu konutlarda yaşayanları mağdur etmeyeceğini açıklayarak, 11 bin TL taşınma yardımı vereceğini duyurdu. Peki taşınma yardımı nasıl alınır? 

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları düşerken, kiralar arttı!

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2023 yılının Kasım ayında yıllık bazda yüzde 2,1 azalırken, ortalama konut kiralarında ise Aralık 2023'te yüzde 6,2 artış yaşandı.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları gerilerken, konut kiraları yüzde 6,2 yükseldi!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan rakamlara göre Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Ekim ayında yıllık bazda yüzde 1,2 geriledi, konut kiraları ise kasımda yıllık bazda yüzde 6,2 yükseldi.

Ankara ve İstanbul'da taşınma oranları artıyor! İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Ünlü gayrimenkul fiyat endeksi sağlayıcısı REIDIN ve taşınma süreçlerini kolaylaştıran Enakliyat, İstanbul ve Ankara'da 2023 yılının 3. çeyrek dönemine dair Taşınma Hareketliliği Raporu'nu yayınladı. İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 14 yılın en sert düşüşü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları, geçen ay yıllık bazda yüzde 4,6 gerileme göstererek, son 14 senenin en sert düşüşünü kaydetti.

İstanbul'dan taşınma kararı alan Prof. Dr. Celal Şengör, Marmara depremi sonrası neler olacağını tek tek anlattı!

Mega kent İstanbul'dan taşınma kararı alan Prof. Dr. Celal Şengör, Marmara depremi sonrası neler olacağını tek tek anlattı... İşte Prof. Dr. Celal Şengör'ün o açıklamaları...

İstanbul’da taşınma oranları yüzde 98 arttı!

Enakliyat İstanbul Taşınma Endeksi raporuna göre, mega kent İstanbul’daki taşınma oranlarında 2023 yılı 1. çeyrekte bir önceki çeyreğe göre yüzde 98,38 artış yaşandı.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 arttı!

İngiliz Ulusal İstatistik Ofisi (ONS) tarafından açıklanan verilere göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları Mayıs ayında yüzde 1,9 artış gösterdi.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 12 senenin en büyük düşüşü!

İngiliz konut kredi kuruluşu Halifax Konut Fiyat Endeksi'ne göre, Birleşik Krallık'ta ortalama konut fiyatları Haziran ayında yüzde 2,6 ile 2011 yılının Haziran ayından beri yıllık bazdaki en büyük düşüşü gösterdi.

Starbucks'ta zam rüzgarı! En ucuz kahve 39 TL oldu! İşte güncellenen Starbucks kahve fiyatları...

Starbucks kahve fiyatlarına zam gelmesi gündemde büyük yankı uyandırdı. Peki, Starbucks'ta kahve fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel fiyatlar...

İstanbul Finans Merkezi’nde geri sayım başladı! Kamu bankaları taşınma hazırlığında!

İstanbul Finans Merkezi’nde inşaat çalışmalarında son aşamaya gelinirken, kamu bankaları da taşınma hazırlıklarını sürdürüyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın nisan ayı içerisinde birim birim Ataşehir’deki genel müdürlük binalarına taşınacağı belirtiliyor.

taşınma fiyatları Haberi

taşınma fiyatları

Türkiye’nin en büyük hizmet platformu Armutcom’un evden eve nakliye alanında özelleşen markası RahatTasincom’un her 6 ayda bir düzenli olarak yayınladığı Türkiye Taşınma Dosyası’nın 1 Ocak 2021 – 31 Temmuz 2021 tarihleri arasındaki verileri yayınlandı. Açıklanan verilere göre; 2021’in 3. çeyreğinde taşınma hareketliliği, koronavirüs salgını nedeniyle düşüşe geçen 2020’nin 3. çeyreğini ilk aydan yakaladı. Pandemi nedeniyle meydana gelen kısıtlamalar nedeniyle geçen sene düşüş yaşayan taşınma hareketliliği bu sene yükselmeye başladı. En çok taşınmanın olduğu şehirler İstanbul, Ankara ve İzmir olurken Antalya, Muğla ve Tekirdağ kentlerinde yükseliş dikkat çekti. 

Sahil kesimlere ilgi çoğaldı 

Hem salgının getirdiği uzaktan çalışma düzeni hem de şehrin karmaşası İstanbul’da yaşayanların özellikle Ege Bölgesi’ni alternatif bir yaşam alanı olarak düşünmesine sebep oldu. Türkiye Taşınma Dosyası’na göre İstanbul’dan en çok...