19 / 04 / 2024

Taşyapı kadıköy projesi iskan

Taşyapı kadıköy projesi iskan

Kadıköy’deki Meteoroloji arsasına ayrıcalıklı imar hakkı kullanarak dört tane gökdelen yapan Taşyapı’ya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen iskan mahkeme tarafından durduruldu.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu restore edildi!

Şehit piyade binbaşının adını taşıyan Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu’nun restorasyon çalışmaları tamamlandı. Restore çalışmaları dahilinde okulun bahçesine 100 metrekarelik arsa dahil edildi.

Kadıköy'de iki lise arasına yapılacak karma projenin planı reddedildi!

Kadıköy'de yarısında iki lisenin bulunduğu arsanın boşta kalan bölümüne AVM ve konut yapılması için planları değiştirilmişti. CHP Meclis Üyeleri konuyu mahkemeye taşıdı. İstanbul 2. İdare Mahkemesi dava konusu planların iptali yönünde karar verdi...

Taş Yapı - Kadıköy Belediyesi arasındaki davada skandal karar!

İnşaat şirketi Taş Yapı ile Kadıköy Belediyesi arasındaki tazminat davasında, İstanbul 7. İdare Mahkemesi skandal bir karara imza attı ve süreci başa döndürdü.

14 soruda Uplife Kadıköy projesi!

Uplife Kadıköy projesi 830 lüks rezidans daire ve 25 adet mağazadan oluşuyor. İşte 14 soruda Uplife Kadıköy projesi...

Uplife Kadıköy'de 100 ay sıfır faiz!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesi Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede kısa süre için 100 ay sıfır faizle ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor...

Uplife Kadıköy güncel ev fiyatları 2018!

Uplife Kadıköy güncel ev fiyatları 2018 kapsamında projede fiyatlar 526 bin TL'den başlıyor. Uplife Kadıköy projesi Teknik Yapı imzası taşıyor...

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Elite Concept Kadıköy'de 60 ay sıfır faiz fırsatı!

Şua İnşaat imzası taşıyan Elite Concept projesi İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor. Projede konut teslimleri 2018 yılında yapılacak...

Uplife Kadıköy satış ofisi!

Uplife Kadıköy projesi Teknik Yapı imzasıyla yükseliyor. Dört blok olarak hayata geçirilen proje İstanbul Kadıköy'de yer alıyor...

Akiş GYO Kadıköy projesi davasında son durum!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kadıköy projesi için açmış olduğu dava hakkında KAP'ta güncelleme yaptı.

İş GYO-Tecim Yapı'dan Kadıköy'e 262 odalı 4 yıldızlı otel!

İş GYO-Tecim Yapı, İstanbul Kadıköy'de İbrahimağa Mahallesi'nde 91.5 milyon TL değerinde otel inşa edecek. 262 odalı olarak planlanan otelin hafriyat çalışmalarına 2018 Şubat'ta başlanılacak..

Up Life Kadıköy ev fiyatları ne kadar?

Toplam 650 daire ve 25 mağazadan meydana gelen Up Life Kadıköy projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Peki Up Life Kadıköy ev fiyatları ne kadar?

Taşyapı kadıköy projesi iskan Haberi

Taşyapı kadıköy projesi iskan

Kadıköylülerin tüm itirazlarına rağmen Meteoroloji arsası olarak bilinen araziye 45 katlı 4 gökdelen yapan Taşyapı ayrıca ruhsata aykırı toplam dokuz bin metrekare inşaat yaptı. Kadıköy Belediyesi ekipleri tarafından tespit edilen kaçak inşaatla ilgili işlem yapılarak bu kusurların giderilmesi istendi. Taşyapı 9 bin metrekare kaçak inşaat ile ilgili herhangi bir işlem yapmadığı gibi Kadıköy Belediyesi’nden iskan istedi. İlgili firmaya binanın iskana aykırı bölümleri ilgili eksiklikler giderildikten sonra izin belgesi işlemlerine devam edilebileceği bildirilmesine rağmen eksiklikler yine giderilmedi. Kadıköy Belediyesi’nden kaçak inşaatına iskan alamayan firma Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvurarak iskan ruhsatı aldı. Bakanlıktan alınan iskan ruhsatına itiraz eden Kadıköy Belediyesi konuyu yargıya taşıdı.


İstanbul Bölge İdare Mahkemesi 4. Dava Dairesi’nde görülen davada mahkeme Kadıköy Belediye’sinin haklılığına hükmederek yürütmeyi durdurma kararı verdi.


Mahkemenin...